SÜRGÒS! Mert megyek táborba és kicsit formába akarom magam szedni. Tudnátok olyan fogyokúrás mòdszereket írni nekem amivel tudnék 5-10 kilot fogyni. Kb 3 hét alatt? 19/L
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 19:23
1/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de ennyi idő alatt ez képtelenség. Minden esetre a koplalás eszedbe se jusson!!
2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul irtam. 5-10 kg között. 5 kg mindenképp szeretnék.
2013. jún. 18. 19:41
3/9 anonim válasza:
Azt se lehet 3 hét alatt, max 3 kilót. Az is nagyon max...
4/9 anonim válasza:
3 hét alatt 3 kilót le lehet vinni, de az kemény munka. De miért nem mész olyan táborba, ahol van elég hely? :-)
5/9 anonim válasza:
Koplalj. Aztán rosszul leszel, tönkreteszed a szervezeted, ha netán újra enni mernél, kétszer annyit szednél magadra, erőtlen lennél, és ugyanolyan plöttyedt, mint most.
Bocs, de ez nem így megy. Ha most életmódot váltasz, nyár végére már lesz változás. Jövőre meg eléred a célt. Kezdj rendszeresen futni, járj mindenhova biciklivel, és étkezz egészségesen. Akkor lesz kondid is, kinézeted is, és jobban fogod magad érezni.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor 3 kg-ot. Csak valami edzéstervet és táplálkozàsi tervet ìrnátok? :)
2013. jún. 18. 19:47
7/9 A kérdező kommentje:
De ezt nem hagynàm abba. Èletmòdot is váltok vele persze. Nem drasztikus fogyásba akarok belekezdeni. Erre ne gondoljatok.
2013. jún. 18. 19:49
8/9 anonim válasza:
Én február óta heti 4-5x edzek... jövőre majd összeszeded magad.
9/9 acelsziv válasza:
Igyál rengeteg vizet. Min 4-5 l/nap
Reggelre gyümölcs, délután inkább zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!