Hízlal a főtt kukorica?
Figyelt kérdés
pl ha megkívánom a csokit vagy a chipset, akkor az 1 kg-os mirelit kukoricából melegítek egy adagot, és azt eszem.2013. jún. 18. 15:33
11/20 anonim válasza:
#4-nek: A keményitöt (ha nem rágod szét) egy emészthststlsn burok veszi körül. Nagyon egyszerü. Egyél egy nagy adag fött kukoricát szétrágás nélkül és nézd meg, hogy mit üritesz! Saját szemeddel láthatod.
12/20 anonim válasza:
Azt, hogy a kukorica gabonaféle valóban nem pénzügyi képzésen tanítják, hanem ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN, a helyedben annyira nem lennék rá büszke, hogy hülyébb vagyok, mint egy hatéves.
13/20 anonim válasza:
A kukorica zöldség? :DDD És még büszke is a saját hülyeségére. :D
14/20 anonim válasza:
Egy nagy marék kukorica vagy egy zacskó chips között ha választani kell, a kukorica sokkal jobb, mert nem csinál még nagyobb éhséget utána. Ha 2 kocka csoki vagy a kukorica, akkor edd meg a csokit, csak élvezkedj rajta sokáig, amíg olvad a szádban :D
15/20 A kérdező kommentje:
Ha te 1 kommentemből/válaszomból/kérdésemből azt szűröd le, hogy butább vagyok, mint egy 6 éves, akkor erre nem is reagálok :)
2013. jún. 18. 16:47
17/20 anonim válasza:
Már reagáltál, de mindegy. Amúgy meg ne rám legyél mérges azért, mert buta vagy.
18/20 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok, amiket általánosban megtanultam, azóta eltelt vagy 10 év, és elfelejtettem. Ha emiatt butának titulálsz, így jártam. =)
Nem vagyok mérges :)
2013. jún. 18. 16:55
19/20 anonim válasza:
De nem nyersen eszi a kukoricát, hanem hőkezeli előtte. A héja egyben távozik, de a benne lévő tápanyag nagyon szépen fel tud szívódni főzés után. Ezért nem szabad puhára főzött kukoricával horgászni, mert a halak hamar eltelnek vele a sok keményítő miatt, gondolom a kérdező a "melegítek egy adagot" alatt hőkezelést ért.
20/20 anonim válasza:
Akkor a billentyűzeten hogyhogy felismered a betűket? Azokat is akkor tanultad... Ami több, mint 10 éve lehetett hiszen van már egy pénzügyi végzettséged. Ezekszerint számolni is elfelejtettél. Hogy engedhetnek akkor téged pénzügyekkel foglalkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!