Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 13 év alatti gyerek,...

Egy 13 év alatti gyerek, szedhet Zöld Kávé Kapszulát?

Figyelt kérdés

#ZöldKávéKapszula
2013. jún. 18. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Aha. Pont ugyanolyan hatástalan lesz, mint amikor felnőtt szedi be.
2013. jún. 18. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Kávézhat, drogozhat, alkoholizálhat.

Csak nincsenek fogyasztószerek, le kéne állni a cukorevéssel.

2013. jún. 18. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy 13 év alatti gyerek inkább sportoljon, mozogjon, amíg van energiája és egészséges, mérsékelje az édességfogyasztást, inkább egyen gyümölcsöt.

Te most komolyan azt hiszed, hogy szedsz ilyen zöld kávé akármicsodát és "putty" vékony leszel??

Fejlődésben lévő szervezet vagy! Ha úgy érzed, hogy van rajtad felesleg(amit szerintem csak beképzelsz magadnak), a hormonális változások és a növekedésed megindulása miatt felhasználódik.

Tudod hány olyan embert ismerek, akik 10 éves koruk körül pufik voltak, kamaszkorukban pedig olyan bomba testük lett, hogy csak na!

Itt a nyári szünet, nem kell dolgoznod, sem vizsgákra készülnöd, menj szépen játszani ki a szabadba a többi gyerekkel!

2013. jún. 18. 10:06
 4/5 A kérdező kommentje:
3. válaszoló, lehet hogy igzad van...
2013. jún. 18. 10:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Én rengeteg elhízott gyereket láttam már. Mind cukrot, lisztet eszik, ezen egy kis nyári játszadozás a haverokkal semmit sem változtat. De én persze tökéletesen pesszimista vagyok. Csak ez a reális.
2013. jún. 18. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!