Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem megy a fogyás, mit csinálj...

Nem megy a fogyás, mit csináljak másként?

Figyelt kérdés
Sportolok szinte minden nap (futás, erősítés, ellipszis tréner, szobabicaj) egész nap betartom a diétámat, de este egész egyszerűen nem tudok elaludni, ha éhes vagyok. Tegnap is kb 3órát forgolódtam, aztán kimentem, ettem 1zsemlét, egy buktát meg pár falat pogácsát, ja meg egy barackot is, amivel jóóóóóól elcsesztem az egész napot, viszont egyből el tudtam aludni. Szedjek altatót vagy mi? Mert nem az akaraterőmmel van baj. Kb 5-8kg-t kellene lefogynom.
2013. jún. 18. 07:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Igazatok van, nem az a megoldás ilyenkor hogy összezabálok mindenféle szart. Csak az a baj, hogy ez van itthon, mindenki más ezt eszi. Most meg volt elég gondom a tanulással így év végén, nem volt már energiám még ezzel is foglalkozni, de majd most, vége a sulinak leadom azt a felesleget!

Tegnap már korrigáltam is amit elcsesztem, egész nap csak gyümölcsöt ettem (10-20szem cseresznye, 2barack meg egy narancs) Este nagyon nehezen aludtam el, sokszor felébredtem és hajnalban már fent voltam, de ez lehet a meleg miatt is.

2013. jún. 19. 21:01
 12/30 anonim ***** válasza:

cseresznye és barack?

Még mindig látványosan távol állsz attól, hogy JÓLLAKSZ HÚSSAL és ZÖLDSÉGEKKEL.

Nem baj, már közelít. Majdnem.

2013. jún. 19. 21:13
 13/30 A kérdező kommentje:
vega vagyok utálom a húst:P de kitalálom mi erről a véleményed...
2013. jún. 19. 21:25
 14/30 anonim ***** válasza:
56%

Kitalálod. De mivel a véleményem sajnos egyben az igazság is, ezért ne csak kitaláld hanem fogadd is meg..

A véleményem amit mindketten tudunk az, hogy akkor sok és változatos zöldséget kell enned. Zöldséget túlnyomórészt és nem gyümölcsöt.

Vagy ha gyümölcsöt ennél akkor nézz utána a nyersvegán gyümölcsevőknek (30 bananas a day). Nem ajánlom, nem kell azt várnod hogy jó lesz neked, de kipróbálhatod és akár lehet jó is. Ez egy irány, vannak akik szeretnek nagyon sok gyümölcsöt enni, és ehhez jól idomul a testük, szépen fogynak vele, erősek és energikusak.

Nem ajánlom, de van akinek bejön. Ha gyümölcsözni akarsz akkor próbálj rá erre, de akkor nem pár szem gyümölcs az étrended, hanem több kiló naponta. És ha nem jön be, akkor abbahagyod, ez fontos.

De szerintem célszerűbb a zöldségeket választani, az hagyományosan működő, járható út. Zöldségekben nincs sok cukor, és nagyon egészségtudatos emberek találták a zöldségfogyasztást (párolt + nyers) jó alapjául az ember táplálkozásának. Hogyan is térhetne el ettől az én véleményem, ez szerintem is így van.

2013. jún. 19. 21:51
 15/30 poiu ***** válasza:

Mi az, hogy vega? Vegán vagy ovo-lakto vegetáriánus?

Ha vega vagy, meghalsz ennyire átgondolatlan étrenddel.

2013. jún. 20. 07:44
 16/30 anonim ***** válasza:
Nem a meleg miatt nem tudtál aludni. Az étrended még mindig nem jó, éhes maradsz és ez a legrosszabb amit tehetsz. Nemhogy csak nem egészséges, de ha befejezted az éhezést utána kétszer annyi plusz kiló fog felmenni rád, mint a diéta előtt. Legalább akkor ne gyümölcsökkel éhezz, hanem zöldséggel. Egyél naponta többször. És estére nem szabad éhesnek maradnod, mert akkor az egész rossz amit csinálsz és teljesen felesleges.
2013. jún. 20. 07:53
 17/30 A kérdező kommentje:

"vega vagyok utálom a húst" sztem ebből egyértelmű, hogy nem eszem húst.

Ma eszem joghurtot korpával meg zöldségeket, esetleg egy barackot. De elhatároztam, a pékárut, nasikat most hanyagolom egy ideig, amíg elérem a 48kgt addig biztos:D

2013. jún. 20. 07:54
 18/30 anonim ***** válasza:
48kg-t??? Hány centi vagy?
2013. jún. 20. 08:00
 19/30 A kérdező kommentje:
168cm és 55kg, de vastagok a combjaim és nagy úszógumi van a hasamon:( tavaly ilyenkor kb 48kg voltam, és még úgy is látszódtak a hájaim :((
2013. jún. 20. 08:10
 20/30 anonim ***** válasza:
Hát te nem vagy normális, ha ilyen testalkattal ilyen durván éhezteted magad, már ne is haragudj. Neked orvosi segítség kell, nem diéta, mert ez anorexia!
2013. jún. 20. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!