Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem megy a fogyás, mit csinálj...

Nem megy a fogyás, mit csináljak másként?

Figyelt kérdés
Sportolok szinte minden nap (futás, erősítés, ellipszis tréner, szobabicaj) egész nap betartom a diétámat, de este egész egyszerűen nem tudok elaludni, ha éhes vagyok. Tegnap is kb 3órát forgolódtam, aztán kimentem, ettem 1zsemlét, egy buktát meg pár falat pogácsát, ja meg egy barackot is, amivel jóóóóóól elcsesztem az egész napot, viszont egyből el tudtam aludni. Szedjek altatót vagy mi? Mert nem az akaraterőmmel van baj. Kb 5-8kg-t kellene lefogynom.
2013. jún. 18. 07:16
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Naponta többször egyél keveset, így este is ehetsz, nem leszel teljesen éhes.. ha mégis, ne egyből az ételért nyúlj, készíts be pl egy finom zöld teát vagy valami innivalót és igyál..
2013. jún. 18. 07:35
 2/30 anonim ***** válasza:

1 zsemle + 1 bukta (= nemcsak lisztes, cukros is!) + pogácsa = csupa-csupa szénhidrát. Csodálkozol, ha nem fogysz??? Talán valami mással kellene megtömni a pocidat, pl. legyen kéznél valami zöldségféléből fasírozott, vagy egy jó nagy tál vegyes zöldsaláta, vagy sok esetben elegendő egy nap pohár buborékos víz is. Mindegy mivel telíted a gyomrodat, a lényeg, hogy "úgy érezd", hogy tele van!! :)))

= Amikor az ismerősöm panaszkodott, hogy már egy hónapja gyakorlatilag nem eszik mást, csak főtt kukoricát és kukorica konzervet, mégsem fogyott egy dekát sem!

= Mi a disznót hízlaltuk a kukoricán. Mondtam neki:))))

2013. jún. 18. 07:55
 3/30 anonim ***** válasza:
Talán nem úgy kéne diétázni, hogy meghülyülj az éhségtől. Mikor fogják már megérteni az emberek, hogy a koplalás NEM diéta? Le lehet úgy is fogyni, hogy közben nem éhezteted magad. Csak persze az nem megy egyik napról a másikra, ahhoz tartós életmódváltoztatás kell.
2013. jún. 18. 08:13
 4/30 anonim ***** válasza:

Én biztos úgy csinálnám, hogy az utolsó étkezésem közvetlenül lefekvés előtt lenne, ami sovány túrót tartalmaz. De az is jó megoldás, ha kazein fehérjeport iszol este.

Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?

2013. jún. 18. 08:33
 5/30 anonim ***** válasza:

Én mikor fogyóztam nem voltam ennyire kiéhezve sosem, hogy ne tudjak aludni, vagy rosszul legyek.

Lehet, hogy vitamin(tápanyaghiányod van) és azért vagy éhes. Miket szoktál enni?

Én reggelire mindig zabkását eszek gyümölcsökkel meg egy pohá kefíres-túróval. Ez laktat nagyon. Tízóraira megint ehetnél egy kis gyümölcsöt vagy kefírt.

Ebédre nyugodtan ehetnél normálisan, szerintem hülyeség az, hogy nem eszik valaki szénhidrátot. Rizs, friss finom petrezselymes újkrumpli husival vagy hallal, most már van friss zöldség azokból lehet csinálni különféle salátákat.

Tojásos lecsó, töltött paprika(pulykadrálthús), rizseshús vagy rizsesmáj, lecsós máj, különféle rizottók, natur szeletek stb. nyugodtan egyél, persze normális adagokat de enni kell, hogy legyen erőd, és ne szenvedj tőle, hisz lényegében az a lényege, hogy az életmódváltással egyben jól is érezd magad. Vacsorára mehetne 2tojásból rántotta(paradicsom paprika és én pici olivaolajon szoktam megsütni) ez tartalmas és laktató is. Ha este még éhes vagy egyél egy nagy tál salátát pár szelet sonkával, vagy egy főtt tojással. Ezek mellett igyál is elegendőt. És ha éhes vagy egy nagy pohár hideg víz vagy egy forró citromos zöldtea csodákra képes. De ilyenkor jó még a zöldséglevesek is melegen ezek is telítenek.

2013. jún. 18. 08:53
 6/30 anonim ***** válasza:
45%

"Mert nem az akaraterőmmel van baj."

Aha, tök jól megálltad, hogy ne húst egyél este, hanem buktát :)

2013. jún. 18. 10:08
 7/30 anonim ***** válasza:
70%
Valamit nagyon rosszul csinálsz. Nem minden jó ám amit diétának nevezel..
2013. jún. 18. 10:09
 8/30 anonim ***** válasza:
Nem az akaraterőddel van baj, amikor lefekvés előtt csak mert éhes vagy rögtön bevágsz egy pékségnyi kaját? Én egy egész napra jóllaknék annyi kajától, amit te este megettél hirtelen felindulásból. Valami mással is csillapíthattad volna az éhségedet, de először is nem úgy kellene fogyókúrázni, hogy éhes maradj estére. Ha koplalsz egész nap, este meg felzabálod a fél házat, attól biztos, hogy nem fogsz fogyni.
2013. jún. 18. 11:45
 9/30 anonim ***** válasza:
55%

Lehetne akár ÉTELT is enni este.

Tudom az ilyen reform gondolatokért sokan savba mártott késsel szurkálnának meg, de hát még szerencse hogy ebben én csak a bulit látom.

2013. jún. 18. 11:49
 10/30 poiu ***** válasza:
Ha éhesen fekszel, akkor rossz a diétád.
2013. jún. 18. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!