üdv! Fehérjével és fogyással lenne kérdésem a többi lent?
Figyelt kérdés
Tudom hogy heti 1 kiló a max a fogyásnál mert ha többet fogyunk akkor az izmunk is le fog menni, az a baj hogy kajakozom és otthon kondizok edzésre biciklivel járok le szóval napi fél óra bringázok minden egyes nap na és én kicsit pocakos 15 éves vagyok de tényleg csak kicsit kb 4 kg-t kéne fogynom és az lenne a kérdésem hogy a este iszok fehérjét akkor is le fog menni az izmom mert én nem tudom beállítani a heti 1 kg minuszt :/ kb olyan másfél megy le egy hét alatt ja és ha lement a felesleg akkor már nem fogok fogyni vagy ilyenkor meddig fogy egy ember?2013. jún. 17. 22:58
11/12 A kérdező kommentje:
Rendesen izzattam na mindegy ment a zöld pacsi :)
2013. jún. 19. 08:44
12/12 anonim válasza:
Egyébként ez tök jó, meg sok husit lehet így enni csak akkor válik problémássá, ha valakinek ez megoldhatatlan és ezért kezd el ráparázni tápkiegekre, meg bonyolultnak találja.. most képzeljünk el egy kissé felhízott, 80 kiló családanyát amint megeszik 200g fehérjét. Jó, ő azt se tudja hogy száraz tömegre számoljon..
Rájöttem már, minél kevesebb bonyolítás kell. Egyébként ja, egye meg a 200g fehérjéjét, az durván egy kiló hús, MÁST MÁR NEM IS KELL ENNIE. Ez jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!