Szeretnék fogyni erősödni, mit tegyek? Többi lent
1, mindig begörcsöl a vádlim úszás közben (főleg mell lábnál) fél éve kezdődött, amikor túl hajtottam magam, mit tegyek? (magnéziumot próbáltam)
2, 14/f,183 cm és 82 kg vagyok, fogyni, erősödni szeretnék, de nem porokkal (maximum fehérje). Amit eddig elkezdtem: minden másnapi futás+ boxzsákos "edzés"; és jövő hónaptól (július) kondizni is szeretnék. Van esélyem arra, hogy 3 hónap alatt látható változást érjek el (nem várok csodát)
3, nincs étrendem, nem vagyok semmilyen mániás (csoki süti...), mindenről képes vagyok lemondani, de anyagileg nem bírnák a szüleim, ha ilyen napi 1kg csirkemell+rozskenyér, meg minden lóf@sz. Egészségesen szeretnék étkezni. Arra kérlek segítsetek, köszi!
Vannak olcsóbb zöldségek és húsok, anyagiakkal nem kell hogy gond legyen, csak akarni kell megtalálni mi az ami olcsó de ehető.
Edzhetsz otthon, de kitalálták már a megfelelő utakat.
Nem fogsz tudni jobb edzést csinálni mint a Fegyencedzés, illetve egészségesebbet mint a Jóga. Tehát ezeken gondolkozz, olvass (a fegyencedzés könyv, direkt otthoni edzés segítésére). Mellettük sprintelhetsz és zsákolhatsz persze.
3 hónap alatt tud változni a test, szépen láthatóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!