Ha nem eszem se kenyeret se lisztet se cukros ételeket, üditőket akkor lesz látszata 2 hét után?
Figyelt kérdés
Illetve ki hány kg-t fogyott vele??
köszönöm a válaszokat előre is
2013. jún. 15. 13:25
1/10 anonim válasza:
Egy jó táplálkozással az első két hétben akár 2-3 kiló is lemehet, persze ez lassul heti 0,5-1kg-ra. Ez már látszódhat 2 hét alatt is, de 2 hét alatt nem szabad nagy változásra számítani.
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod, illetve van még egy kérdésem napi 100felülés, 100 hasprés , 100törzsemelés ehez az étkezéshez?
2013. jún. 15. 14:03
3/10 A kérdező kommentje:
ja meg futok is
2013. jún. 15. 14:04
4/10 anonim válasza:
Ez így kevés infó, én a fentiek elhagyásával (plusz kevesebb evés és több mozgás, de keményítőt is alig ettem) simán tudtam stagnálni, pedig igencsak van miből fogynom. Nem árt a szénhidrátbevitelt mérsékelni, nekem az vált be. Igaz, én nem foglalkozom a kalóriákkal, nem állok le egy fix becsült adat után, hanem eszem, ha éhes vagyok. De nem is ugyanaz hat mindenkire, máshogy működik a testünk. S természetesen nem mindegy, konkrétan mit és mennyit eszünk.
5/10 anonim válasza:
Na igen, ha mondjuk kenyér helyett rizst és puffasztott rizst, tejet-kakaót-joghurtot eszik az ember, akkor lehet ugyan ott tartani mint a kenyeres-lisztes étkezésekkel. Ésszerűség: ha a kenyérrel nem viszek be keményítőt, akkor lehetőleg rizzsel vagy krumplival se.
Ha cukorral nem lököm fel az inzulinszintemet, akkor lehetőleg tejtermékkel se.
Kérdező - edzés: hát ez a minimum! Másik napon pedig rámehetsz a fekvőtámasz és guggolás-kitörés gyakorlatokra. (hasprés-törzsemelés: törzsmerevítők; fekvőtámasz: kar, mell, hát; guggolás-kitörés: comb, fenék)
6/10 A kérdező kommentje:
rizst meg krumplit salátával helyettesítem
2013. jún. 15. 22:11
7/10 anonim válasza:
#5: A keményítőt és a tejet is hanyagoltam, persze, de nem mindenki fogy ezzel együtt sem, főleg, ha vannak apró kilengései (különösen eleinte :P)... Ez már csak ilyen. Nem megy minden varázsütésre pár szabály betartásával, legalábbis nem mindenkinél. Írtam, nekem még pluszban le kellett vinnem a szénhidrátot, de akkor a hatás nem maradt el. De nagyon könnyű sok szénhidrátot enni, ma kivételesen kiszámoltam, 170g körül volt (nem ez a tipikus nálam). Ebben semmiféle keményítős vagy lisztes cucc nincs, s leginkább a paradicsomos káposzta tehet róla, amit ma ettem. Másfél kiló káposzta, 60dkg paradicsom... Érdekes nap volt.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. jún. 16. 17:15
9/10 anonim válasza:
Azt mondod 1,5 kiló paradicsomos káposzta CH tartalma már megnehezíti a fogyást? Elgondolkodtató tapasztalat.
10/10 anonim válasza:
#9: Ehhez nem mértem, számoltam és tapasztaltam eleget, de hogy sok CH, az biztos :) S nekem úgy tűnik, az a biztos, ha alacsonyabban tartom a szénhidrátbevitelemet. Ha nem akarnék fogyni, kicsit sem érdekelne, hogy mennyi lehet a zöldségből és gyümölcsből származó szénhidrát- és kalóriabevitelem, attól nem félek, hogy egészségtelen lenne ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!