Hogyan hízhatnék? 171cm/45kg
Átlagos testalkatú lány voltam, talán kissé vékony... 171cm és 57 kg. Elég stresszelős vagyok, tavaly érettségi idő alatt fogytam 6 kg-t, nyáron semmi se ment vissza. Mióta egyetemista lettem, a helyzet csak rosszabb lett, főleg vizsgaidőszakokban... volt mikor 3 napig egy falatot se tudtam enni a gyomorgörcstől. Most 45 kg vagyok, nagyon nagyon vékony! :(
Ha egyszer lefogyok, nem tudok visszahízni. Próbáltam sokat enni, de akkor meg kikészült a gyomrom és egész nap a wc-n kellett ülnöm, mert ment a hasam...
Nem tudom, mivel hízhatnék... elmentünk orvoshoz is, hogy nincs-e allergiám/betegségem, ami kiválthatja ezt a rossz emésztést, de negatív lett az eredmény...
Egyszerűen nem tudok hízni... teljesen el vagyok keseredve, tükörbe se merek nézni.
Valakinek van valami jól bevált étrendje, ami egyben hizlal és egyben nem is túl nehéz ételekből áll?
Köszönöm előre is a segítséget!
És azt még hozzátenném, hogy nyárra beiratkoztam egy tanfolyamra, ahol mindenféle pszichológus fog előadást tartani az idegeskedés és a szorongás legyőzéséről..
bár ettől még hízni nem fogok... :D
20/L
Ez a kép két hónapja készült, ekkor még 3-4 kg-val nehezebb voltam, nagyjából lehet arra következtetni, hogy milyen lehetek most. :/ elég rossz a beállás meg a fény, más képet nem igazán találtam...
Nem lehetsz vészes most se:) Szerintem súlyzós edzés vagy fegyencedzés és sok hús/hal/tojás (fehérje az izmokhoz).
És ne stresszelj, meg aludj rendesen :). Zsírt ne akarj felszedni sztem, meg úgy tűnik h te nem is nagyon tudnál :D (olyan egészségtelen kajákat eszel így is:S)
amúgy sportba én is beszállnék :) én is vékony vagyok és még izmosodni szeretnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!