Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a lábról? :D

Mit gondoltok erről a lábról? :D

Figyelt kérdés

Ha modellkedni szeretnék, akkor kéne még formálni/fogyni belőle? Amúgy a kép alapján hány kg-nak nézek ki?(182cm-hez)

[link]

(Ha kell töltök még képet)

2009. okt. 10. 13:02
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
itt egy másik kép: [link]
2009. okt. 11. 15:16
 22/36 anonim ***** válasza:
73%

Az előző vagyok aki kérte a képet.

Így már jobban látszik, hogy csak egy ici-picit görbék a lábaid, ha magassarkú cipőt veszel fel (amit ált. a modelleknek viselni kell)már nem is lesz vészes.

Fogyni már nem kell szerintem, de formálni még lehetne a felső combjaidat. Ajánlom a leg-magic-et, tényleg hatásos, és nagyon gyorsan látszik az eredmény.

Ami viszont nekem (ez csak az én ízlésem)nem tetszik az, hogy túl fehér a bőröd. Egy minimális szoli ráférne. Szóval nem azt mondom, hogy legyen szénné szolizva, amúgy sem divat már, csak egy kicsit egészségesebb legyen a színe.

2009. okt. 12. 12:56
 23/36 A kérdező kommentje:
ok, köszi a választ, megfogadom a tanácsaid :)
2009. okt. 12. 18:09
 24/36 anonim ***** válasza:
37%

EL NE MENJ SZOLIBA!!!!!!!!!!!!!!!!

UNDORÍTÓ a narancssárga szolis bőr, és k\/rvára nem tesz jót a bőrodnek. Hol az istenbe látsz te narancssárga bőrű modellt? ha jól megnézed, a fehér modellek kötül mindegyik bőre hófehér, nem ocsmány szolizott narancssárga. hidd ele eküldenek a fra**ba, ha narancssárga bőrrel mész ....szóval NE!!!!!!!!!!!

2009. okt. 12. 19:16
 25/36 anonim válasza:
79%

Én a helyedben ennék!

A modellség tönkre teszi a ember testét és lelkiállapotát mindig azt akarják hogy minél többet foggy sztem ne tedd tönkre magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boccs a helyesírás miatt

2009. okt. 15. 20:06
 26/36 anonim ***** válasza:
52%
szerintem szépek a lábaid, és szerintem nem X vagy O alaku, az utolsó képen, az elsőn csak egy kicsit. Egy kcsit gyurj rá, mondjuk ha iylen magas vagy, menny el röpizni, vagy futni. És táplálkozz rendesen !! :)
2009. okt. 15. 20:56
 27/36 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy miért gondoljátok hogy nem eszem. Teljesen normálisan étkezem, csak az utóbbi időben igyekszem lemondani a fehérlisztről és a cukorról (mondjuk pont most ettem egy csokis nápolyit :S) Szóval ha akarnék se nagyon tudnék nem enni. Viszont elkezdtem sportolni, és azért tettem fel a kérdést, mert ha már "jó vagyok" csak akkor szeretnék ügynökségekhez jelentkezni, de akkor még eddzek egy kicsit. Amúgy ha fitnesz dvd-re tornázok heti 2-3x fél-1 órát, az jó, ugye?
2009. okt. 15. 21:22
 28/36 anonim ***** válasza:
78%

Neked konditeremre van szükséged, sőt ha komolyan gondolod, akkor egy jó edzőre is.

Lehet ebből még akármi is....

2009. okt. 16. 11:57
 29/36 anonim válasza:
100%
szerintem nem vészes. nekem annyira görbe volt h meg kellett műteni, örülhetsz... tényleg egyél elég vékony vagy, de el ne felejtsz edzeni rá mellette. egyrészt formálod kicsit, másrészt az optikailag is eltereli a figyelmet a térdedről. arról nem is beszélve hogy ennyivel könnyedén széppé teheted :) kaja, pár gyakorlat. hajrá :)
2009. okt. 16. 12:42
 30/36 anonim ***** válasza:
Brutális!! Emberek inkább vakuljak meg , ilyen lább,úristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. okt. 23. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!