Mit gondoltok erről a lábról? :D
Ha modellkedni szeretnék, akkor kéne még formálni/fogyni belőle? Amúgy a kép alapján hány kg-nak nézek ki?(182cm-hez)
(Ha kell töltök még képet)
Az előző vagyok aki kérte a képet.
Így már jobban látszik, hogy csak egy ici-picit görbék a lábaid, ha magassarkú cipőt veszel fel (amit ált. a modelleknek viselni kell)már nem is lesz vészes.
Fogyni már nem kell szerintem, de formálni még lehetne a felső combjaidat. Ajánlom a leg-magic-et, tényleg hatásos, és nagyon gyorsan látszik az eredmény.
Ami viszont nekem (ez csak az én ízlésem)nem tetszik az, hogy túl fehér a bőröd. Egy minimális szoli ráférne. Szóval nem azt mondom, hogy legyen szénné szolizva, amúgy sem divat már, csak egy kicsit egészségesebb legyen a színe.
EL NE MENJ SZOLIBA!!!!!!!!!!!!!!!!
UNDORÍTÓ a narancssárga szolis bőr, és k\/rvára nem tesz jót a bőrodnek. Hol az istenbe látsz te narancssárga bőrű modellt? ha jól megnézed, a fehér modellek kötül mindegyik bőre hófehér, nem ocsmány szolizott narancssárga. hidd ele eküldenek a fra**ba, ha narancssárga bőrrel mész ....szóval NE!!!!!!!!!!!
Én a helyedben ennék!
A modellség tönkre teszi a ember testét és lelkiállapotát mindig azt akarják hogy minél többet foggy sztem ne tedd tönkre magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boccs a helyesírás miatt
Neked konditeremre van szükséged, sőt ha komolyan gondolod, akkor egy jó edzőre is.
Lehet ebből még akármi is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!