Van valakinek bevált módszere, vagy esetleg valami tippje?
Amíg tápértéket nem viszel be a szervezetedbe, addig éhes leszel. Mi lenne, ha koplalás helyett inkább utána járnál, hogy mit ehetsz ilyenkor és mit nem?
Hidd el, ha tápanyag gazdag ételeket fogsz enni, akkor kevésbé leszel éhes, sőt...
Fordítva kellene:-)
Reggel enni rendesen (egy joghurt nem jó, inkább telj. kiörl. kenyér, sovány sonka, sajt, paradicsom, zöldtea) mozgás után, tízóraizhatsz is (én ilyenkor gyümölcsöt eszem zabkorpával), ebéd (ha nem tudsz válogatni, akkor edd, ami van, de felezd az adagot), uzsonna is mehet, főleg, ha utána még sportolsz (1 banán, vagy sovány sonka, abonett, savanyúkáposzta), majd a vacsi legyen a legkevesebb, inkább fehérje (sovány túró, tojásfehérje). Sok víz.
Ettől én is éhes lennék... Estig nem eszel sokat, de az arányaiban sok szénhidrát, kevés fehérje s gondolom, kevés zsír. Lehet, hogy ez sokaknak megfelel, én pont az ilyen kombótól leszek éhes. Egyél értelmes dolgokat, kismilliószor leírják itt naponta, hogy mi az, bár nem minden pontban egyeznek a vélemények, de nem is hiszem, hogy mindenkinek ugyanaz a jó.
Rólam kiskoromban valaki azt mondta, egyszer eszem egy nap, reggeltől estig. Van gyakorlatom a túl folyamatos evésben, de tényleg az számít, hogy jóllakom-e rendes ételekből, mert azután még nekem se kell ennem egy jó ideig, nassra se vágyom, jóllakott és energikus vagyok. Tojás, hús, zöldség, olajos magvak, ezek nekem igen jók, mondjuk húst nem szoktam enni, de ha mégis, akkor tapasztalom, hogy nem maradok éhes ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!