Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit takar az, hogy formás?

Mit takar az, hogy formás?

Figyelt kérdés
Ha az alakra mondják akkor az mit jelent? Hogy dagi? vagy van mit rajta fogni? Én utálom mikor ezt mondják rám, vékony akarok lenni és nem formás. Anyukámnak mondtam, hogy neki sokkal jobb az alakja mint nekem, és mondta, hogy nem mert én formásabb vagyok. Gondolom ez azt jelenti hogy dagadtabb...
2013. jún. 11. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz nem értek hogy amikor a nők egymásnak hízelegnek akkor melyik szónak hányszáz féle jelentése van. És a valódi alakodat sem látom. De az biztos hogy a formás az egy abszolút pozitív szó. azt jelenti hogy ott domborodik ahol kell, kerek fenék, szép mellek, karcsú derék

Általában az a formás akin egy egészséges mennyiségű izomzat és egy egészséges mennyiségű zsír is van.

2013. jún. 11. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Franczokat azt jelenti. A formás az pont, hogy alakra szép, kellemes... Az ellentéte, a formátlan szerinted a vékony? :D
2013. jún. 11. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
...egyébként az első remekül leírta :)
2013. jún. 11. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leginkább azt, hogy ránézel, és jól esik a szemnek. Olyan kis "formás". :D

Mint pl. ő:

[link] :))

2013. jún. 11. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Hogy mennyire idióták a mai fiatalok. Kedves kérdező, ásd el magad.
2013. jún. 11. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, a formás alakú nő vékony is lehet, szerintem formás egy karcsú derék, közel azonos csípő és mellbőség, szép kerek fenék, jó lábak, megfelelő magasság, arányos testalkat, súlytól függetlenül. Az, hogy kinek mi a formás, sokszor ízlés dolga is.
2013. jún. 11. 16:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akik normálisan válaszoltak rá. Nem vagyok olyan idióta, mint ahogy ez alapján tűnök, csak idegesít, hogy nem tudok vékony lenni, én úgy tudnám legjobban elfogadni magam. Aki meg azt írta hogy ássam el magam annak külön gratulálok a stílusához -.-
2013. jún. 11. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és ha kiegyensúlyozott leszel, akkor az is szépít.
2013. jún. 12. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!