156cm-hez hány kg-nak kellene lennem, hogy még formás legyek?
Ezt így nem lehet megmondani.
Sportolj, erősíts (súlyzó), mert az izomtól lesz formád.
Az izom pedig nehezebb, mint a zsír, ugyanakkor kisebb helyet foglal.
Inkább mérd meg a testzsírszázalékodat!
18 és 22 % között nagyon jó. Törekedj erre!
Vagy lemérheted a mell/derék/csípő értékeidet és ezek alapján is kitűzhetsz egy célt. Pl.: hogy belefogysz az egyel kisebb méretbe a kedvenc márkádból.
(szinte mindegyik boltnak fent van a mérettáblázata)
De ha ragaszkodsz a kilókhoz, mint viszonyítási alaphoz, akkor ezt az oldalt ajánlom:
Eszerint ha sovány alkatú (vékony csontozatú, szinte nulla izomzattal) vagy, akkor ~44 kiló az ideális (szerintem ez rém kevés),
ha normál alkatú, akkor kb. 48-49-re kellene törekedned,
és ha izmosabb, erősebb típus vagy, akkor 53,5 körül leszel jó (szerintem ha igazán sportos valaki, akkor még ez is kevés).
Egyébként mennyi van még hátra a szünetig?
Mert a max. 1 kg/hét a normális, egészséges fogyás üteme.
3-4 hét az évzáróval együtt. Igen 55-49 körül szeretnék lenni.Csak kell egy cél. Megmérem magam holnap. Egyébként:
Mell: 91cm
Derék: 70cm
Csípő: 92cm
Comb:52cm
Kar:26cm
Vádli:34cm
A csípődet a feneked legkiállóbb (legszélesebb, legerősebb) részénél mérted (- ott kell)?
Mert ha igen, akkor irigykedek. :)
Már most remek értékeid vannak!
A lábad (comb, vádli) pont akkora, mint nekem, pedig én 158/49 vagyok.
Melled nagyobb, nekem szinte semmi. Csípőd csak pár centivel szélesebb...
Egyedül a derekad vaskos egy kicsit, de ez akár lehet a nem egészen egészséges étkezéstől is (állandó puffadás - ez diétával gyorsan lemegy).
Ha tippelnem kellene: biztos elég lesz az 53-55 kiló célsúlynak.
Gyanítom, hogy a testzsírszázalékod már most se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!