Szerintetek ha egy lány lefogy és formás teste lesz akkor megnő az egója?
Én nem változtam, 14 évesen gurultam, mindenki csak bántott, lerombolták minden önbizalmam, lelkileg tönkretettek (osztálytársaim, de még a tanárok is rengeteget bántottak). Aztán középsuliba mentem, kollégista lettem, majd ott hagytam a sulit és máshová kérettem magam, mert a kollégiumban is bántottak. Ne tudd meg milyen ruhákat hordtam, egy ilyen pulcsi volta rajtam mindig [link] garbóval alatta és nyakig érő nadrág, slampos szürke cipő.
Majd beírattak lovaglásra a szüleim, ami kitöltötte a szabadidőmet már nem ettem annyit, sőt alig. Lefogytam és észrevettem, hogy milyen jól állnak rajtam azok a ruhák amiket régen fel sem vehettem.
A fiúk utánam néztek, dícsértek. Azóta eltelt 12 év, férjhez mentem, teherbeestem, meghíztam, szültem és most megint belevágtam a fogyásba. Önbizalmam nincs, nem is volt. Nekem állandóan néznem kell a tükörben magam, hogy hogyan áll a hajam, a ruhám, a sminkem nem, mert nem sminkelek, volt már balesetem vele. Ha mellettem vagy mögöttem a fiatal, szép lányok kacagnak, rögtön összerezzenek, hogy vajon mi rossz rajtam, mert úgy érzem megint rajtam nevetnek.
Nem ilyen egyszerű. Van akinek a karcsúság nagy önbizalmat ad, van akinek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!