Szerintetek hány kiló lehetek a kép alapján?
Figyelt kérdés
171cm vagyok,15éves lány^^ és szeretném ha a kép alapján megtippelnétek hogy szerintetek hány kiló vaok..és hogy normál vagy kövér. előre is köszi^^
2009. okt. 9. 17:47
21/27 anonim válasza:
67?:O
anyám 65 kiló a 170 centijéhez,de 2x ekkora lábakkal
de azért tudsz valamit ha nnyi fogyás után nem csüng rajtad a bőr
az alapján ami a képből látszik,tovább ne fogyj,csak tornázz
de ha jol látom,tudod magadtol is hogy hogy kell a dolgokat
22/27 anonim válasza:
ennél bővebb pólót nem találtál volna az alakod bemutatásához?
23/27 anonim válasza:
Nehéz csontozatú vagy. Ennyi a titok. Mert ránézésre már-már kórosan soványnak tűnsz, a vékony combjaidat látva. Vaok....
24/27 anonim válasza:
Gratulálok a fogyáshoz!!!
Én sokkal kevesebbnek mondtalak volna 67kg-nál ,olyan 48-50t tippeltem volna..:$ és szerintem nincsen baj a lábaddal:p
20/L
25/27 anonim válasza:
171 centhez 61 kiló dukál, de ott meg is kell álni. tessék tornázni. a lábad szép, szerintem inkább a karodra férne egy kis feszesítés. valami álló egészalakos fehérneműs fotóval azért többre mennénk...
26/27 anonim válasza:
Nem tudom megnézni a képet!Tudnál még küldeni?
Gratula a fogyáshoz!
27/27 anonim válasza:
171 centihez az ideális súly 55-57 cm. Ez alá ne menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!