Azzal súlycsökkenést érek el, ha csak ivójoghurtot és gyümölcslevet fogyasztok? (meg persze mozgok is)
Szia,
a legtöbb ivójoghurt és gyümölcslé tele van cukorral:) úgyhogy nem hiszem
"Tök mindegy, mennyi a testúlyod, ha jól nézel ki."
Lehet súlycsökkentést elérni, mondjuk nagyobb lenne a súlycsökkentés ha csak simán vizet innál és zöldségeket ennél, nem cukros dolgokat. A mérleg kevesebbet fog mutatni a tükör kb ugyanazt esetleg picit kisebb leszel.
akkor meg mit igyak? mindig vizet szoktam, de egész nap nem" élne el" azon a testem...
vagy az ilyen "norbi uptade" cuccok jók?
Azt hogy az életben mit fog elérni azt nem tudjuk, de fogyni nem fog az tuti:D
Az ilyenekből lesznek a nők akik idegösszeroppanást kapnak hogy "MIÉRT NEM TUDOK LEFOGYNI PEDIG CSAK KENYÉREN ÉS VÍZEN ÉLEK???"...Azért schatzi mert buta vagy, és hajlandóságot se mutatsz a tanulásra.
Nah, amúgy valóban nem ilyen vagyok, csak ez már kb a végső kétségbeesésem. az életben meg szerintem már egész sok mindent értem el a krombeliekhez képest ;)-de ez már más téma.
meg halottam ilyen fogyókúráról, azt hiszem vmi böjt, illetve ha kb 3 napig csak iszik az ember, akkor "kitisztulnak" a bele. szóval szerintem ennyiből hatásos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!