Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek? Fogok így fogyni?

Mit egyek? Fogok így fogyni?

Figyelt kérdés
Ha ezt az edzést elkezdem [link] és mellette még tornázom napi 15-20 percet, akkor mit egyek mellé hogy fogyjak és feszesebb legyek? Sajnos nem eszem egészséges ételeket, de most azt is elszeretném kezdeni. Milyen étrendet ajánlotok?
2013. jún. 10. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Minden reggel kelj fel korábban és sétálj egy órát,aztűn kis idő után hagyd el a cukros üditőket aztán megint picit később a köreteket cseréld fel salátára, aztán átlagzöldséget és natúr húst egyél, meg normális zsírokat. Így minden reggel mozogsz és rendesen kajálsz, persze ha már picit kevés a séta akkor este lehet futni is menni, de a futás alapvetően főleg a kocogás nem formásit sokat, inkább guggolni kéne súllyal, kitöréseket csinálni, fekvőzni ilyesmi.

15-20 perc meg nem tudom mire elég amikor 5-10 perc a bemelegités és ugyancsak 5-10 perc a nyújtás edzés végén.

2013. jún. 10. 20:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos kevés szabad időm van ezért írtam 15-20 percet, mert kb. 50 percet szánnék a futásra bemelegítéssel nyújtással együtt. Azért kérdezzek h mit hogyan csináljak. De köszönöm a válaszodat. Mi az a normális zsír?
2013. jún. 10. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Végülis nem tudom a napi rended hogy ténylegesen mennyi időd van, de érdemes sportolni picit többet.

2013. jún. 10. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:
1.es szoval a futas kevesbe formasit mint a gugolas meg a fekvok??ez nekem uj, tudnal meg errol meselni?(szarkazmusdetektort be!)
2013. jún. 10. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy futunk, pl egy ha megnézed a hosszú táv futókat eléggé soványak de semmi formájuk nincs, ellenben bármilyen emberrel aki megfelőlen edz lábra pl guggol. Nem is azzal van a baj, hogy futnak csak én nem értem miért futnak olyan sokat miért nem növelik a sebbeséget, van akit gyors sétával lehagyok és akkor ő futott 40 percet, szerintem hasznosabb 20-30 perc alatt lefutni ugyanazt a távot, na annak van értelme. Van nálunk egy csávó mindennap fut elég sokat hát nagyon sovány nem mondom, de formája nincs, csak csont és bőr.
2013. jún. 10. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:
en nem a maraton futokrol beszeltem.
2013. jún. 10. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Igazából lehet közben futni is mondjuk írtam a napi 1 óra sétát, a guggolás elég jól formásit nem feltétlen kell mellé a futás, de lehet, tényleg arra kell figyelni hogy legyen tempója, ha nem is sprint, de egy közeped futás már jó.

Mondjuk az sem fér bele a 15-20 percbe. Fekvőzést azért írtam mert a felsőtest ne maradjon már le, jó hogy egy sprint erősiti azt is, de egy közepes futás nem erősiteni. A guggolás meg elég lábra a kitörésekkel meg fenékre, és ugyanúgy jó hasra is mint a futás.

2013. jún. 10. 22:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Étrendet nem tudnátok írni?
2013. jún. 10. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
reggelire zabpehej(nem muzli meg ilyen vitalis fosok, hanem az az atlatszo zacskoju, rossz izu dolog), sok benne a kaloria, de pont ezert hihetetlenul sokideig kitart, ebedre hus(olajban sutest felejtsd el) soksok zoldseggel, estere meg valami konnyut, nem tudom a testsulyodat, hogy izmosodni vagy fogyni szeretnel meg ilyenek, de annyi a lenyeg, hogyha sokat sportolsz nem kell annyira figyelni az etrendre(gondolok arra hogy a csoki meg sutik alap hogy kivannak iktatva az etrendbol).
2013. jún. 10. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!