Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek az...

Van itt olyan, akinek az életmódváltását nem érti meg valakije? Mit tesztek, hogy mégis sikeresek legyetek?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, minden nap tornázom április óta, de ez nem elég, tudom, az étrend is számít.

Na, ha mondom, hogy legyen olyan kaja, amiben sok a fehérje(csirkemell, tükörtojás), és kevés a szénhidrát akkor jön a vita. Jó, általában az kerül az asztalra, de előtte csak végig kell hallgatnom, hogy milyen hülye vagyok, meg hagyjam már ezt a fehérje témát.

Ma elkezdtem Jillian Michaels 30 napos edzésprogramját, erre megkaptam: "te hülye vagy, 1 nap alatt nem lehet lefogyni"

Könyörgöm, 30 nap, és ha még nem is érem el a kívánt alakot, nagyon sokat fogok fejlődni tőle! Na meg nem is 1 nap alatt akarok lefogyni, de ezzel a mentalitással sohase kezdjek bele? :(

Áprilisban nekem is nehéz volt edzésre szoktatni magam, de akkor azt gondoltam, hogy ha most nem kezdem el, akkor 2 hónap múlva azt fogom mondani: "bár nekikezdtem volna már áprilisban!" :(

2013. jún. 8. 11:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A családban nincs kövér, genetikailag szép alakjuk van. Persze rajtuk is van kevés fölösleg, de ez nem igazán mérvadó, szóval szerintem nekik mindegy, hogy átállnak-e a cukrokat nélkülöző, mű dolgokat egyáltalán nem fogyasztó életmódra.

Legalább ez reményt ad, mert szerintem annak sokkal nehezebb, akinek a családja tele van kövér emberekkel.

Reménykedem, hogy csak a kamaszkor ilyen, és később én is jól fogok kinézni, de nekem azért jobban meg is kell dolgoznom a jó alakért.

Nekem viszont nagy a hasam, és ez még ruhával is látható.

Szokott egyébként csirkemell lenni gyakran, mivel jobban is szeretjük, mint azt a rágós disznót, tehát vannak napok, amik igen jól sikerülnek diéta szempontjából, de sajnos szinte ugyanolyan arányban vannak kenyeret kenyérrel napok is.

Na meg általában csak a táplálkozásom 20%-a fehérje, ami elszomorít... T.T A többi napon is akarok több fehérjét. :)

Nem szoktam tiszteletlen lenni.

Mondjuk most a nyár sokkal könnyebb időszak, mert tele van a kert zöldséggel, gyümölccsel.

2013. jún. 8. 14:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem a családommal nem, csak a faluval volt némi nézetkülönbségem, amikor tizenévnyi súlyos rokkantság után, 54 évesen futni kezdtem. A szemembe ugyan nem mondták, de ahogy néztek rám, biztos vagyok benne, hogy a hátam mögött"futóbolond"-nak meg hasonlóknak tituláltak. Odáig kell eljutni, krdező, hogy ne érdekeljen másnak a véleménye. Magadért csinálod, nem azért, mert nekik akarsz megfelelni. Azt meg kell szokni, hogy aki tesz valamit, azt először mindig lehurrogják, és mint előttem írta valaki, megpróbálják a saját szintjükre visszarángatni.
2013. jún. 9. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!