Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon jó ötlet? Mennyire hizlal?

Vajon jó ötlet? Mennyire hizlal?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy amikor rámtör az éhség, ennék egy-két szem háztartási kekszet egy kis lekvárral a tetején. Mennyire hizlal a háztartási keksz? Esetleg ötletek mit ehetnék helyette!?
2013. jún. 7. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem fogyókúrás, azt gondolhatod, persze 1-2 szem nem olyan extrém sok kalória, s nem tudjuk, milyen gyakran tör rád az éhség... De sokkal jobb ötlet olyat enni, ami nem szénhidrátdús, sőt cukros, attól hajlamos az ember megéhezni és még több édességre vágyni...

Az ember, ha éhes, valami ételt eszik. Ez sokféle lehet, nekem teljesen tipikus 1-2 tojás vagy legújabb kedvencem, egy szezámos sós süti... De van, aki gyümölcsöt eszik, egy kis olajos magvat vagy egyebet, ami belefér az étrendjébe...

Nem tudom, Te alapvetően hogyan eszel, nekem megvan az elképzelésem, hogy milyen ételek jók nekem (s alkalmasak arra, hogy fogyjak) s inkább azokból választok éhség esetén, édességhez csak akkor folyamodom, ha kifejezetten arra vágyom vagy úgy jön ki a lépés, hogy muszáj...

2013. jún. 7. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Fogyókúra alatt éhség ellen tömény szénhidrát tömény cukorral???

Kicsit tájékozódnod kéne a fogyókúra fogalmáról..

2013. jún. 7. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
helyette: natúr saláta, nyers répa, főtt tojás
2013. jún. 7. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
ja és nagyon rossz ötlet, hizlal baromira, én ettől (is) híztam meg, amikor háztartási kekszet eszegettem uzsira
2013. jún. 7. 21:59
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

igen, pont ezért kérdeztem mert nagyon uj vagyok ebben a témában.. akkor nem szokok ra erre a nasira.. inkabb valami mogyoro vagy ilyesmi lesz a valasztasom:)

2013. jún. 7. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Vannak alternatív lisztek.

Vannak alternatív, természetes édesítők.

Az édességevés /gyümölcsökön kívül/ bár egy rossz szokás amit bizonyára jobb volna elhagyni.. lehet készíteni olyan édességeket amik nem terhelik le úgy a szervezetünket mint a cukor.

2013. jún. 8. 06:36
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld kéz
2013. jún. 8. 07:58
 8/8 petfol válasza:
Egy darab sajt is jo nasi lehet: szenhidrat keves van benne, megis eluti az ehedet. Esetleg sajt uborkaval vagy paradicsommal.
2013. jún. 20. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!