Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hétig napi 10ezer kalória...

2 hétig napi 10ezer kalória utáni hízás leadása?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem leszólást meg beszólást kérek hanem a kérdésemre építö jellegü választ! elöre is köszönöm!

Tehát mint írtam 2 hétig összeettem kb mindent de a legnagyobb hiba hogy mindezt csokikbol kekszekbol alkoholból. 2 évig nagyon szigorú voltam magamhoz így úgy gondoltam egy pár nap belefér..de aztán elhúzódott a dolog... most hatalmas vagyok es zsiros kb 6kilot hiztam. De ugy hogy eddig CH szegeny diétán voltam szoval gondolom a nagy része víz. A kérdésem az lenne, ha most 1 hónapig csak a natur csirke/pulykamell + zoldseg kombora állok akkor van esély hogy újra szálkás vékony legyek?

2013. jún. 4. 09:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ez a szornyu...:( a nagy resze nem is esett jol sot kifejezetten nem izlett megis megettem... mindent ami az utamba kerult... de ma probaltam pozitivan hozzaallni mert beleneztem a tukorbe es csak sirni tudtam... szoval ma ettem 10dkg sonkat mert valaki azt mondta h voroshus hianytol lett evesrohama es amugy azota nagyon jol is birom...ki tudja...:) tehat sonka meg 8db kelbimbo aztan 2 citromos viz meg zold teat ittam kesobb 2x 10dkg pulykamell parolva es ettem mondjuk fel kilo brokkolit:) probalok sokszor kicsiket enni hogy hamar legalabb a metabolizmusomat elinditottam az eddigi koplalasbol ennyi haszna legyen a zabalasomnak:) jah es elmentem futni bar csak 15percet de ez is tobb mint a semmi...igy 2 het fekves zabalas utan:/
2013. jún. 4. 20:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Jól ettél ma.

Nem véletlen mondják, hogy a fehérje és a zsír elnyomja az éhséget. Sok növényi rost szintén.

A falásnak lelki háttere is lehet, de életmódbeli is. Az utóbbi a húsevéssel, zsírevéssel kivédhető.

2013. jún. 4. 20:50
 13/14 A kérdező kommentje:
tudom...itt lelki gondok vannak ezert is irtam hogy ez nem olyan egyszeru mint hogy ne tudnam mi a jo nekem mert tudom...es odafigyelek a testemre nagyon is... csak aztan jott egy rosszabb loket... es bumm... most lelkileg megjobban a padlon vagyok a hizastol...
2013. jún. 4. 23:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Ismerős.. jó minőségű ételeket tarts otthon. Akkor max. ilyenekből 'falsz'. Bealmázol, durván. Kakaóporral meg kókuszreszelékkel, akár xilittel is édesíted a banános-csokis kókuszkrémet.. és mégis sokkal jobb mintha hagyományos cukrozott nass kaját ennél.
2013. jún. 4. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!