2 hétig napi 10ezer kalória utáni hízás leadása?
Sziasztok! Nem leszólást meg beszólást kérek hanem a kérdésemre építö jellegü választ! elöre is köszönöm!
Tehát mint írtam 2 hétig összeettem kb mindent de a legnagyobb hiba hogy mindezt csokikbol kekszekbol alkoholból. 2 évig nagyon szigorú voltam magamhoz így úgy gondoltam egy pár nap belefér..de aztán elhúzódott a dolog... most hatalmas vagyok es zsiros kb 6kilot hiztam. De ugy hogy eddig CH szegeny diétán voltam szoval gondolom a nagy része víz. A kérdésem az lenne, ha most 1 hónapig csak a natur csirke/pulykamell + zoldseg kombora állok akkor van esély hogy újra szálkás vékony legyek?
a napi 10 000 kalória tényleg igaz? hogy a fenébe birtál ennyit megenni?
amúgy meg térj vissza a régi bevált étkezésedre, sportolj, és majd lemegy.
mást nem nagyon tudsz csinálni.
"1 hónapig csak a natur csirke/pulykamell + zoldseg "
Miért 1 hónapig? Utána újra keksz meg alkohol, habzsidőzsi a terv? :D
Lényegében ezeket most is ehetnéd. a zab és az édesburi hordozna ch mennyiséget.. de ha nem eszel ezekből sokat.
Ha neked ez a normális étkezés (amit 1 hónap múlva ennél) akkor nagyon jól eszel szerintem, és már most is ehetnéd ezeket.
(Én sem értem, hogyan lehet ennyit enni, nekem már a felénél nagyon fájna a hasam és 2 napig nem tudnék enni... De ahogy mindig mondom, nem vagyunk egyformák.)
Hajajjj... Valahogy agyban, hozzáállásban kéne rendbetenni a dolgokat. Esetleg tudásban is. Engem legalábbis eléggé visszatart, ha tudom, hogy valami nem jó nekem...
Az gond, ha számodra egy csokiskeksz a vágyott, tiltott, "jó" dolog s a rendes, egészséges táplálkozás a szenvedés... Ennek nem így kéne lennie. Én boldogan odadobtam egy csomó ételt, ami nekem nem jó s lelkesen belevetettem magam a maradék ételekkel összehozható gazdag gasztronómiába. Sokkal jobban érzem magam és még finomabbakat eszem, mint eddig. S persze nem is éheztetem magam sosem. Tartósan szerintem csak így lehet és érdemes csinálni. Sokaktól olvastam már, hogy tartották a szigorú diétát, majd elszabadult a pokol... A szigorú diéta lehet eleve hiányos, ahol természetes, hogy a test nem elégszik meg a tápanyagokkal, de az is lehet, hogy remekül össze van állítva, de az ember hedonizmusa szenved csorbát s fárasztó mindig ellenállni... Van, akinek kell néha nass, édesség, akármi, persze ezeket is egészségesebb forrásból célszerű bevinni ;)
ez egy sokkal osszetettebb dolog velem kapcs amibe inkabb most nem mennek bele...
harcos: tudom. en nagyon tisztan es egeszsegesen taplqlkozom normalis esetben nincs afelol ketsegem hogy rendbe leszek. azert gonfoltam a natur zsirszegeny husra es zoldsegre hogy gyorsabban visszaalljon a rend es talan most hogy ennyi CHt es rossz zsirt osszeettem gyorsabban lemenne a felesleg?:/
nekem átlag napom volt 4-5 ezer.. és akkor még semmi édességet nem ettem és nem ittam kólat meg semmit..
nem olyan nehéz az .. báár nem csoda hogy eljutottam 186kg ig + a sok számítógépezés nulla mozgás
szerencsére már csak 130 vagyok.. és egyre csak megy lejjebb .
Nyugi! Ami ilyen hirtelen "ugrik fel" elég gyorsan meg is lehet normális étrenddel megszabadulni tőle. Mondjuk 1 hónap alatt.
Én a napokban bűnöztem egy kis túrós palacsintával vailiaöntettel és az volt a pláne, hogy már nem is ízlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!