Ha ideális a testtömeg indexem, de nem tudom leadni a felesleget, mi tévő legyek? L/22
Figyelt kérdés
167cm/54kg vagyok. Az a helyzet,magam sem tudom fogyózzak vagy sem. Csak hasra hizok, a tettömeg indexem ideális, fogyóztam:lefogytam-hasam ugyanolyan maradt, edzettem:izmosodtam-has térfogat ugyanolyan. Olyan érzés,mintha semmiért sem akarna lemenni a zsírom. És tapogatom, nem a belek vagy ilyesmi, pusztán zsír van a hasfalamra kiosztva, sehogy sem tudom leadni, volt hogy totál vékonyra fogytam, de a hasam térfogatából a 90-ről 88-ra ment csak, szinte semmi egy totál vékony alkatnak ez szinte semmi. A fehérjediétát kissé, háát drágállom mindig fehérjedús kajákat válogatni túrót, és húsokat enni szerintem(Nem számolta,de már csak a hús miatt is és a válogatás miatt hiszem úgy,h ez drágább mulatság /javítsatok ki ha tévedek/) Na meg a drága turmixok is. Mit lehet ilyenkor tenni?2013. máj. 31. 13:47
11/13 anonim válasza:
Hallottam, sok embernek bejön pl: https://www.youtube.com/watch?v=hB7aGnfLB-8
van ismerősöm is, több is, aki régóta ketózik és jól van. Ezen kívül vannak, akik hétvégente egyszer esznek több szénhidrátot a glikogénraktárak feltöltéséhez vagy edzés után esznek meg mondjuk 80g szénhidrátot
12/13 anonim válasza:
És nekem sincs semmi bajom :) pedig már régóta ketózisban vagyok, azért eszem gyümölcsöket is most már (pl eper, meggy, kivi, zöldalma) és már nem figyelek h ketózisban legyek, mégis abban vagyok :) a szénhidrát nem létszükséges
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,:). 0-100ch hogy lehet, mikor minden ételben valamennyi ch azért mégis van. Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol étrend is van, mit mennyit ehetnék pl szánhidrát megvonás alatt? Fehérjediéta alatt, stb?
És van olyan oldal ahol mindenféle étel, alapanyag tápértéke, ch, fehérje mennyisége fel van tüntetve?(gondolok itt a magvakra, zöldség,gyümölcsre).
2013. jún. 3. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!