Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ajjajj. : S 2 hét alatt 3 kg...

Ajjajj. : S 2 hét alatt 3 kg plusz. Mit csináljak? :S

Figyelt kérdés
Segítség. Elég gáz a helyzetem. Az elmúlt 2 hétben valami történt velem és nekiálltam zabálni :S 43ról 46 kg lettem. Pedig szépen haladtam az életmódváltásban, egészségesen ettem, kevesebbet(így az elmúlt 5 hónapban fogytam is..vékony lettem és tök boldog voltam.)és a hibáimon elkezdtem javítani stb. Fura ez, de szülinapomkor Febr.2-án eldöntöttem, h az életem minden területén megpróbálom kihozni magamból a legjobbat. ELkezdtem sportolni(elég nagy sikerrel, és a suliban-tesiórákon is látszott a változás), itthon családi összejöveteleket szervezni, sütiket sütni az ismerőseimnek ajándékba (olyan jó érzés volt mikor a család együtt volt, vagy ízlett nekik amit csináltam stb.), diszkóban is voltam ahol elég nagy sikert arattam a barátnőmmel.^^ (igazából csak táncoltunk) Egyszóval minden remek volt, megjött az önbizalmam stb. (sosem volt, mindig különc voltam, osztálytársaimat sem kedvelem stb.) Dee..végre éreztem, h vagyok valaki. De most..mélypont.Szinte mindent leromboltam amit felépítettem. :S Nekiálltam enni. Minden nap kb. 1000-1500 plusz kalóriát vittem be. A körülöttem lévők azt mondják, h nem látszik h híztam, de én nemcsak hogy érzem, de látom is magamon. És a legrosszabb, hogy még most is nehéz rávennem magam, hogy hagyjam már abba és térjek vissza a régi/egészséges életmódomhoz. Mindig halasztok. Kedd->szerda->csütörtök. Így mennek sorban a tervezgetéseim, hogy melyik nap csinálok egy tisztítónapot és utána diétázok és építgetem az életemet tovább. Nem tudom, hogy fordult-e már ilyen elő veletek..ha igen akkor szeretném kikérni a tanácsaitokat, véleményeteket. A célom az, hogy jövőre az osztályomban is elismerjenek, jó alakom legyen, minél jobb táncos akarok lenni és a suliban is a legjobbak közt teljesíteni. Viszont addig amíg nem érem el az eredeti célom(hogy elérjem az álomkilót) addig akkor is csak azon jár az agyam és az élet többi részletére nem tudok koncentrálni. Bár most így is hajtok, hogy a suliban javítsak amin tudok de..nehéz. És csodálkozok magamon h még nem depiztem be. Fejlődni akarok..mindenben. 16 éves vagyok, filozófikus jellem és..a tervem az önfejlődés. Dee..első hatalmas bukásom megvolt. :S ÉS nem akarok többet. Végig akarom csinálni amit elterveztem. Viszont..most is akarok menni tejbe grízt csinálni :S Pedig már most többet ettem mit kellett volna..:/ Néha már az van, h többé nem is bízok magamban, mert..mindig engedek magamnak, h."jó..egyél olyat" aztán a végén mindig több és több evés lesz a vége.

2013. máj. 29. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ismerős, hogy kilengés után nehéz visszatérni, meg is van neki a testi oka....

Grat az első nagy bukáshoz, komolyan mondom, az ilyesmi elkerülhetetlen az életben, ennél sokkal nagyobbak is szoktak lenni, kell, hogy megtapasztald, hogy túljuss rajta, tanulj belőle. De most már tényleg térj vissza a helyes kerékvágásba. Hiszen tudod, mit akarsz, tapasztaltad, hogy jó irányba mész, akkor most miért lennél önsorsrontó? Kétségbeesni nem kell, tragédia nem történt, ez még visszafordítható...

2013. máj. 29. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy filozofikus különc nem a diszkóban arat sikert a barátaival.

És ha nem vagy éppenséggel 150 cm, a 43 kiló borzalmasan kevés, és mindenképpen jobb a 46, akárhogy is siránkozod az ellenkezőjét. Nem véletlen hogy nekiálltál enni, mert a szervezeted igényelte a sok megszorítás meg koplalás után. Tudod tartani a súlyod, de csak ha az megfelelő a tested számára is!

2013. máj. 30. 11:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Életemben először mentem el diszkóba..egy 14 éves lánnyal és az anyjával. Mindenki holt részeg volt körülöttünk, csak mi voltunk józanok. És azért mentem el, hogy táncoljunk.Azt a sikert meg úgy értem, h jól éreztük magunkat és barátnőm anyukájának testőrködni kellett mert jött pár srác. Amit eddigi életemben nem szoktam meg. ez volt a siker. szval nem volt egy átlagos (leiszom magam a haverokkal diszkós este :Saz ilyeneket utálom is) szval ne okoskodjunk míg nem tudsz részleteket :/ és mivel 43 kg-on voltam csúcsformában, ezért nem maradhatok azon a szintem mikor érzem, h semmi sem vagyok. addig nem hagyom abba, míg nincs meg a cél.
2013. máj. 30. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
De akkor is, őszintén, hány centi magas vagy? Nagyon kevésnek tűnik még a 46 kg is... Lehet, hogy amit egészségesnek vélsz, vagy lehet hogy egészséges is, csak túlzó és sanyargató a testeddel szemben. Az ilyenek rövid távon beválnak, de hosszú távon a fent leírt helyzet áll be :/ Kompromisszumosabb megoldás kell, és tényleg nem egy olyan súly kínlódva megtartása, ami abszolút egészségtelen. Úgy az egész életedet elcseszheti a stressz :/
2013. máj. 30. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!