Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg testképzavarom van?

Tényleg testképzavarom van?

Figyelt kérdés

13 éves lány,168cm és 45kg vagyok.

A családom szerint nagyon sokat fogytam mostanában(csak gyümölcsöt és zöldséget eszem) és azt gondolják hogy kezdődő anorexiám van ezért elmentünk orvoshoz és ő is azt mondta hogy ez az anorexia kezdete. A suli legkritikusabb fiúi is azt mondják hogy nagyon vékony vagyok. Ez mind szép és jó lenne de én még mindig fogyni szeretnék mert kövérnek érzem magam, úgy érzem/látom hogy mindenki szebb és vékonyabb nálam ezért tényleg alig eszem valamit..

Lehet hogy testképzavarom van?

2013. máj. 29. 16:06
 1/6 Andizsuzsi ***** válasza:
62%
Ha téged sem a szüleid, sem az orvos, sem a legkritikusabb fiúk nem győztek meg, akkor tőlünk mit vársz?
2013. máj. 29. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, biztos testképzavarod van. Próbáld meg tudatosítani magadban, hogy valójában milyen is az alkatod. Például fényképezd le magad, és tedd a képet néhány átlagos alkatú lány képe mellé, így jobban meg tudod állapítani a különbséget, mint a tükörben.
2013. máj. 29. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos. De mivel testKÉPzavar, ezért akár lökhetnél egy képet is, hadd szörnyülködjünk. A csontváz lányok nem szépek, és nem attól szép valaki, hogy vékony.
2013. máj. 29. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Ha nekünk nem hiszel, itt a kalkulátor.

Igen, 15,94 a BMI-d. Baromi kevés. 20 és 25 között a normális.

2013. máj. 29. 17:13
 5/6 anonim válasza:
100%
Te,hát az nagyon durva!168cm és 45kg?ne viccelj már...ennél jobban nahogy lefogyj.ha annyira nem tetszel magadnak akkor kezdj el kondizni,hogy izmot szedj fel.az sokat változtathat az alakodon.hízni fogsz tőle de izomban és az sokat tud dobni ám.
2013. máj. 29. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
13 évesen nagyon okos dolog fogyókúrázni, főleg a lehető legrosszabb fajtát. Na már most alapvetően fogyáshoz napi 5x kéne enned főleg zöldségeket és húsokat és mellette mozognod heti 3x-4x ha felnőtt lennél, de mivel annyi idős vagy amennyi még ez sem lenne egészséges, mert ilyen idős korban mindenre szüksége van a fejlődő szervezetnek. A gyümölcstől mellett ugyan lehet fogyni bár sok a fogyókúrában sem megengedett belőle, de valószínűleg, mivel hús hiányában nem viszel fehérjét a szervezetedbe és nem biztos hogy sportolsz kelthetsz hájas hatást 45 kilósan is. Nem tápláltad az izmaidat azok fogytak le. Kezdj egy normális étrendet, ha már mindenáron fogyókúrázni akarsz és sportolj!
2013. máj. 29. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!