Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne leadni a...

Hogyan lehetne leadni a combomból hogy ne legyen nagy?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok,és rendszeresen sportolok (78 kiló vagyok)lehet kicsit több az átlagnál de ez a testemen nem látszik meg,viszont a combomon annál inkább!!Nagyon nagynak találom,és már 3 éve tele van pattanással ezért valami förtelem ránézni is!!Hogyan lehetne itthon egy kicsit fogyasztani a combomból hogy anyáéknak ne legyen annyira feltűnő?Esetleg lépcsőzés?Ha igen abból is mennyit?

Előre is köszönöm a válaszokat,és a bunkók kíméljenek!

2013. máj. 29. 12:23
 1/6 A kérdező kommentje:

Kicsit hülyén hangzik,de általában a tükör előtt szoktam 5-6 percet egy helyben ugrálni,hátha ez segít valamit!?

Szerintetek?

2013. máj. 29. 12:25
 2/6 anonim válasza:
Kardió vagy aerob mozgás biztos segít.. Ezzel szépen formálnád nem csak a combod de az egész tested.. Vagy futás :)
2013. máj. 29. 13:45
 3/6 A kérdező kommentje:
kardió-t kihagynám. futás ? 1 km esténként?
2013. máj. 29. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a combodon zsír van, akkor fogyni kell. De ezt nem javaslom egy 14 éves fiúnak.
2013. máj. 29. 14:39
 5/6 A kérdező kommentje:
akkor mit kéne tennem?
2013. máj. 30. 20:20
 6/6 anonim válasza:
Egyél egészségesebben, figyel oda, hogy kevés szénhidrátot egyél. Főként fehérjében gazdag ételeket fogyassz. Sok zöldséggel és gyümölccsel. Ha a zöldséget nem nyersen eszed, akkor párold. És persze évszaknak megfelelően... igyál sokat (vizet!!!). Járj el edzeni, de ne az legyen a cél, hogy fogyj, hanem az, hogy erősödj és a felesleges zsírt ledolgozod úgy, hogy közben nem fogysz, csak a zsírt égeted! Lépcsőzés? Lehet, hogy jó módszer, de szerintem csak akkor, ha napi 1-2 órát csinálod.
2013. jún. 5. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!