Vastagnak érzem a combom. Hogy tudnék úgy leadni a combomból h ne legyen vastagabb és izmosabb?
és valami olyanra gondoltam h télen is tudok csinálni,edzőterembe nem tok járni mert nagyon drágák... :S
Lécci hasznos válaszokat,esetleg tapasztalatokat várok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! előre köszi :)
Rubint Réka "Napi 20 perc önmagadért" dvd-je nagyon jó, csak ajánlani tudom. 4 részből áll: 20 perc kar, 20 perc comb, 20 perc popsi és 20 perc has.
Én a comb- és popsi gyakorlatokkal kezdtem, és nagyon hamar látványos volt az eredmény. Ettől nem lesz "testépítő- izmod" nyugi, csak formás, csinos tested. :)
Innene le tudod tölteni:
Nem pénzbe kerül. ha megnyitod ott van a rapidshares sor, meg a data - s sor. kiválasztod, hogy melyiket akarod letölteni, ( én datásban szoktam, mert a rapidshareknél kell várni 2 letötés között assziem egy órát? vagy 20 percet? nemt udom. )
És ha a datásara kattintasz, akkor megnyitódik egy ablak, és ott az Ingyeneset kell választanod, és ha megkérdezi, hogy van ilyen új prémium ajánlataik, és kell-e, azt kell, hogy nem élsz vele! És akkor kidobja a letöltést, és csak el kell mentened.
A rapidshare - nél ott van, hogy Free User, arra katt rá, és asszem vissza számol 100 mp-től, és amikor teljesen vissza számoltr, katt downloadra! :) vagy nemtudom mit ír ki, de arra kell! :)
Remélem tudtam segíteni. Nem az első voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!