Mi a gond, vékonyabb vagyok és nehezebb?
Sziasztok!
1 évvel ezelőtt 51-2kg voltam, husikás /160cm/.
Most 61,3kg vagyok, ugyanúgy 160cm, de vékonyabb, mint előtte / elkezdtem egészségesebben táplálkozni, sportolni, de nem lettem látványosan izmosabb/.
Ez hogy lehetséges?Most is van rajtam egy kis husika,ugyanúgy. A mérlegünk sem rossz, több helyen is megmértem a súlyomat.
Ennyi erőfeszités után nem azt várnám, hogy hiztam, és ez nagyon elkeserit /az elsődleges célom nem a fogyás lett volna, hanem az egészségesebb életmód, de nem igy.../
Köszönöm 19/L
Off
TaplalkozasHarcmuves! Ne okoskodj annyit, pláne olyan témában ne, amihez nem értesz.. A föld nem deltoid, hanem geoid alakú, a magasság pedig nem olyan értelemben függ össze a gravitációval, ahogyan azt te hiszed.
Abban igazad van, hogy a világ néhány pontján eltérő értékeket mutathat a mérleg, de az leginkább a kéreg sűrűségével függ össze. Ez az érték viszont nagyon kevés, maximum a súly 0,5%-a.
GEOID. Felba.szol te is. Nem geoidot írtam? BIztos meg volt az oka.
ROhadj, mihez nem értek? Fizika bakker fizika, kiba.szott egyszerű, mindenki ért hozzá. FIzika és méréstechnika, semmi bonyolult. Geoid.. bakker..
A csontrendszered is erosodott a sport miatt, nem csak a izmaid...
Rohadtul nem ertem mi a bajod...
1 évvel ezelőtt husikás voltál az 51-52 kilóddal? Most meg a 61 kilóval soványabb vagy? Hááát, magyarázhatják ezt az izomtömeg növekedésével, de azért lássuk be, h kevés a valószínűsége,h 10 kg izmot pakoltál magadra.
Sztem inkább az első mondatod hibádzik. Aki 160 cm-hez 51 kg, az tuti, h nem husikás. És aki ugyanehhez a magassághoz 61 kg, az meg nem lehet vékony. Én is ilyen magas vagyok nagyjából, mint te (161-2) és mellé 56-57 kg. Ja, és 33 éves! Sokat sportolok, izmos is vagyok, de akad rajtam felesleg is. Voltam 51 kg is, de akkor aztán semmi hájam nem volt. De kövérebbnek hittem magam, mint most, és rosszabbul éreztem magam a bőrömben. Gondolom nálad is ez lehet. Nem voltál husi, csak annak láttad magad. Most meg a sport és egészséges életmód hatására egészségesebb lett a testképed.
Egyébként miből veszed észre, h soványabb vagy most, mint 1 éve? Látvány, ruhák, centik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!