Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tojás diéta hatásos lehet?

A tojás diéta hatásos lehet?

Figyelt kérdés
www.testunkegeszsegunk.blog.hu/2013/03/30/tojas-dieta_2_het_alatt_minusz_7_kg

2013. máj. 26. 23:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
cigit mindenképpen szívj el utána :D
2013. máj. 27. 10:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Na most véleményem szerint a kávéivásnak és a dohányzásnak is megvan a kultúrája, és meg kell adni a módját.

Lehúzni egy instant kávét aztán cigizni nem is tudom mihez hasonlíthatnám..

Talán egy gyors numerához. Van is benne valami de szerintem (szubjektív) nem az igazi.

Frissen főzött kávé és pipa vagy egy jó szivar. Ez így feküdne nekem (rég nem dohányzom).

2013. máj. 27. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez a téma nemrég már volt. Amúgy Andizsuzsival értek egyet, mindenben :)

Viszont a tojásban nincs sok kalória, épp ez a gondom, hiába eszem belőle sokat, sok mást is kell ennem, hogy ne legyek éhes.

Egy személyre szabott, kissé kiegészített tojás alapú diéta teljesen jó és hatásos lehet, én még napi szintű édességgel is fogyok az én verziómmal, gyorsabban már nem zsírból menne... Úgyhogy nekem felesleges ilyen extrémet nyomni. S nem hiszem, hogy ha valaki néha húst enne a tojás helyett, kevésbé fogyna. Ez majdnem vegáknak fekszik jobban, mint én, nálam 2 hét alatt elő se kerülne a hal, csak ha a diéta előtt igen régen ettem volna...

A 7 kiló persze nagy ívű marketinghazugság, zsírból legalábbis.

2013. máj. 27. 11:37
 14/17 Andizsuzsi ***** válasza:
Frissenfőzött kávé, és egy löttyintésni tej:( Annyit elértem, hogy a bögrét kisebbre cseréltem, így kevesebb tej fér a kávé mellé. Ez az én kompromisszumom.)
2013. máj. 27. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Én (olcsó, aminek azért szép üvege van későbbi konyhai célokra) instant kávét iszom kókusztejjel (olykor máktejjel) és többnyire mézzel. Poénos a főzött kávé, de nekem eléggé mindegy, nem vackolok vele.

A legtöbb ételnemű terén ínyencebb vagyok, kávéban nem :P

2013. máj. 27. 12:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Én egyszer csináltam a tojásdiétát, úgy mint ahogy a leírásban volt, csak a hús helyett szóját ettem, nekem lement tőle 1 hét alatt 5 kiló, úgy h hatásos.
2013. okt. 3. 09:09
 17/17 anonim válasza:
Nem tudom mennyire aktuális még, de én is tojás diétázom jól haladok,abszolút hatásos viszont valószínűleg az izmomból fogyok mert 1 nap alatt 1,5kg minuszt mutat a mérleg.
2015. ápr. 24. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!