Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen hatásos diétákat tudtok?

Milyen hatásos diétákat tudtok?

Figyelt kérdés

Már szégyellem magam a kövérségem miatt.80 kg vagyok.Sokan mondják nekem,hogy ne egyek olyan sokat,de nem megy.Valamikor amikor rám jön egy roham,akkor kirámolom az egész frigót.Tudtok esetleg valami hatásos étrendet?Kb. meddig tartana lefogynom 5 kg-t?

14/F

2013. ápr. 16. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:

:)

Úgy látom itt agyi szinten kezdődnek a problémák. Mit gondolsz, mi az ami miatt nem tudod megállni hogy egyél? Mi az ami erre késztet? Pótolsz az evéssel valamit esetleg ami hiányzik?

Először magadban kell rendbe rakni a dolgokat, és el kell fogadnod hogy nincsenek csodaszerek, a fogyáshoz elhatározás, akaraterő és kemény munka kell.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, csak olyan diéták vannak amik sporttal egybekötve, szigorú étrend mellett működnek. Ha a kanapén fekve le lehetne fogyni akkor nem lennének kövér emberek. Kérdés, hogy készen állsz-e az életmódváltásra?

2013. ápr. 16. 21:51
 2/2 anonim válasza:

Nem igazán a te helyzetedet élem át, de gondoltam, írok én is, hátha hasznát tudod venni némileg. 22 éves srác vagyok, 178 cm magas. Annak idején, a gimiben 70-73 kiló voltam. Aztán elkerültem egyetemre, a sport teljesen elmaradt az életemből, és 83 kilóra mentem fel. Voltak nagy lelkesedések, hogy na, mától másképp lesz, de ezek elég rövid életűek és egyben sikertelen lettek. Aztán kb 4 hete szántam el magam véglegesen. Először is elkezdtem diétázni. Ez azt jelenti, hogy hivatalosan este már nem eszek semmit, de a gyakorlatban 4 körül eszek utoljára, akkor is keveset. A fő étkezéseim a reggeli és az ebéd. Kenyeret csak ritkán eszek, ha igen, akkor is csak reggelire. Egyébként Abonettet eszek helyette. Délután pedig egy joghurtot szoktam enni, vagy ha nagyon éhes vagyok még, akkor eszek hozzá Abonettet. Plusz, almaecetet iszok minden étkezés után (napi háromszor), ami nagyon egészséges, sok jó hatása van, többek között zsírégető is. Egy pohár vízbe teszel egy evőkanállal, és azt iszod kaja után. Én ezt csinálom már negyedik hete, és már több mint 4 kilót fogytam. Igyekszek mozogni is mellette, de ez egyelőre még nem rendszeres. Ha van időm, futok, de ha erre nincs lehetőség, minden este felüléseket csinálok. Lassan, de biztosan haladok.

Joggal kérdezheted, hogy hogy lehet megszokni a kevesebb evést. Tényleg agyban dől el a dolog. Tedd oda magad, és lesz eredmény. Először nekem is nehezen ment, hogy kevesebbet eszek és este már egyáltalán nem is, de csak hozzá kell szokni. Hamar megszoktam én is.

Kicsit összevissza írtam, de remélem, ki tudod szedni a lényeget. Mit is kívánjak... odaszánást legelőször is. Aztán pedig kitartást és akaraterőt.

Hajrá! Gondolj arra, hogy milyen jól fogsz kinézni, ha kitartasz.

2013. ápr. 16. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!