Milyen diétákat ajánlanátok, ami tényleg hatásos?
Egy bizonyos mértékű fogyás után normális hogy leáll a fogyás.Mivel már valószinűleg kevesebb a súlyfölösleged a fogyás is lelassul.
Próbálj az étkezéseiden változtatni.Kevesebb szénhidrátot egyél, és mellette szerintem valamilyen kardioedzés lenne ajánlott. Vagyis, izzadni, izzadni!
Semmiképpen ne keseredj el, próbálj napi 1200kcal-t bevinni a szerevzetedbe és figyel a sportra a mozgásra. Ne csináld mindennap ugyanazt, egyik nap fuss, másiknap tornázz, váltogasd a mozgásfajtákat hogy ne szokja meg a szervezeted és hogy ne legyen unalmas.
Sok sikert!
T
És milyen ütemben fogsz visszahízni, 1200 kalóriás?
Kérdező, diétázni a betegek szoktak.
Akik fogyni akarnak, max. fogyókúráznak, de minden, ami "kúra", vagyis ideiglenes - az felesleges és hatástalan. Én az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást javaslom, de azt véglegesen.
Nézd én 90kgról fogytam 65re. 4 évvel ezelőtt. Egy dkg-ot nem hiztam vissza.
De az életem a mozgás. Én először fogyóztam majd életmódot váltottam.Nem mindenki egyforma, nekem ez vállt be.
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok :)
Én is váltottam életmódot, mert lefogytam 25 kilót, csak szerintem a szervezetem annyira hozzászokott, hogy úgy érzem, már ezzel nem érek el további eredményeket. A mozgás lételemem, de viszont azon ahogy írtátok, változtatni fogok, hátha az segít.
Kedves 9:38-as. Nem hiszem hogy van értelme a szavakat kiforgatni.
A diétát úgy ahogy van nem ajánlom. Az intervallum edzést viszont igen. Sokkolni kell a szervezetet, hogy sokáig tartson, és sok energiát eméssszn fel a helyreállítás.
Ezért állhatott le a súlyod:
Ha pontosabban fogalmaznál a kérdésben, talán nem éreznéd úgy, hogy kiforgatják a szavaidat. Ha leírod mindazt, amit a kommentedben (mióta csinálod, hogyan), akkor egészen mást válaszoltam volna.
A kérdésedből kb. az jön le, hogy eddig sportoltál és ugyanúgy ettél, mint korábban, de most elhatároztad, hogy valami eszetlen koplalásba szeretnél kezdeni. Erről rajtad kívül senki nem tehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!