Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS! Ez így hatásos lehet?

SOS! Ez így hatásos lehet?

Figyelt kérdés

Heti 3 tesiórám, 3 másfél órás kéziedzésem van, emellett itthon szoktam haspadon min 40 hasprést csinálni, általában naponta. Mivel az anyagiak miatt nem engedhetem meg magamnak, hogy teljes étrendet váltsak, ezért főként csak a délutáni/esti ételemen tudnok vátoztatni. Ha almát, narancsot, joghurtot/kefírt eszek esténként, akkor így sikerülni fog a fogyás? Esetleg kipróbáljak valami kúrát (pl káosztaleves)?

Tudtok valamit ajánlani amivel nektek sikerült?

2013. ápr. 14. 00:52
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és 165 cm, 62 kg, 15 éves lány vagyok. Úszógumi, nagy fenék, comb, husis karok a problémáim. Kiskorom óta küdök a súlytöbblettel, kb másfél éve ment le 5kg (vmi hyásos-hasmeéses vírus miatt napokig alig ettem, amit ettem, azt is kihánytam) azóta pedig kb 62 maradtam. Szeretnék legalább annyira lefogyni, hogy szép alakom legyen, ha lehet a nyár elejéig. Kérlek segítsetek!
2013. ápr. 14. 01:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Mozgas: jo lesz, ha nem linkeskeded el a tesiorat :)

Etkezes: sajnos nem eleg csak az esti etkezeseken valtoztatni. Figyelj arra, hogy a reggeli-ebed idejen se egyel felesleges gyorsanfelszivodo szenhidratokat, cukros eteleket-italokat. Probalj meg akkor is feherjedusan, sok gyumolccsel-zoldseggel etkezni. Az esti pelda, amit irtal, eleg keves, kb. 200 kaloria, es nem tartalmaz sok hasznosat (gyumolcscukor estere mar annyira nem kellene, a joghurtban sem sok a feherje), ez a pelda inkabb valami delelotti tizoraira lenne jo. Este inkabb valami salata lenne a legjobb, valami husival.

2013. ápr. 14. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!