Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdekelne olyan emberek...

Gönczöl Timi kérdése:

Érdekelne olyan emberek véleménye akik tul vannak sikeres fogyokurán! Milyen modszer volt az ami igazán hatásos volt?

Figyelt kérdés
Legyen ez valamilyen fogyiszer ,diéta..a lényeg hogy hatásos legyen.Kb 6 kg -tol szeretnék megszabadulni ami föként a pocakon és a derékon maradt meg császár után.
2013. ápr. 8. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a súlykontrollt csináltam. Nagyon eredményes volt 2 hónap alatt 7 kg lement, ráadásul a sok zöldség hatására erős lett a körmöm és a hajam, a heti 3-4 torna miatt pedig szépen simul a narancsbőr.
2013. ápr. 8. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem a rengeteg mozgás segített. De nem úgy, ahogy divat, hogy heti 3-4szer félóra, az nulla. Napi másfél-két óra gyaloglás (8-10 km), ez azért volt, mert nagy túlsúly volt rajtam, futni nem tudtam. Később csökkentettem egy órára a gyaloglást és mellette futottam is. És majdnem minden nap egy óra gimnasztika.

Emellett az étkezésre minimálisan figyeltem csak oda, nem ettem kenyeret és tésztát, illetve akkor szoktam hozzá a kávé-tea cukor nélküli fogyasztásához. Így egy hónap alatt bőven lement 6 kiló, talán még több is.

Szerintem ha van időd, akkor te is csinálhatsz hasonlót, most már jó idő van, például azt megteheted, hogy a gyerekkel gyalogolsz kétszer egy órát, csak annyi hogy ne poroszkálás legyen, hanem ténylegesen tempós gyaloglás. Nincs gyerekem, de ha jól tippelek, ehhez célszerű valami kengurufélében vinni, mert a babakocsi lengéscsillapítása nagyobb sebességen a magyarországi járdákon valószínűleg nem elég. A gyaloglás (ugyanúgy ahogy a futás, biciklizés..) segít a fogyásban.

Tornázni azért kell, hogy izmosodj, és szép formás legyél, ne plöttyedt. Ezt gondolom, macerásabb megoldani baba mellett, de úgy tudom, léteznek baba-mama tornák, illetve ha addig tud rá más vigyázni, vagy tudsz akkor tornázni,amikor alszik, az is jó.

Ennek a módszernek az az előnye, hogy ugyan idő- és energiaigényes, de tényleg szép formás leszel tőle, és egy-két hét után nagyon energikus is. A koplalással az ellenkezőjét lehet elérni.

Annyi van, hogy ha császároztak, az jelenthet problémát attól függően, mit és hogy vágtak. Anyukámat tudom, neki sürgősségi császárral gyakorlatilag az egész hasát keresztbe átvágták, na olyankor már csak a plasztika segít. De ezt te látod magadon úgyis :)

2013. ápr. 8. 13:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...igen a császár miatt sajnos összenövéseim lettek ami igencsak leszükiti a mozgás lehetöségét mert nagyon fáj a hasam megterhelésre...és ennek már 2,5 éve...de megérte:-))a futás szerintem nem lesz probléma inkább a gyerekfelügyelet megoldása:-)))))Utána nézek a sulykontroll diétának mert az nem ismerös..
2013. ápr. 9. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!