A tojás diéta hatásos lehet?
Mit értesz hatásos alatt?
Működni nem fogsz, fogyni sem valószínű, hogy fogsz, de a szervezeted szépen tönkre tudod vele vágni. Ha ez utóbbi a cél, akkor hatásos.
Én inkább valami saláta vagy zöldség, gyümölcs, hús alapú diétát ajánlanék, de semmiképp se csak a tojást. Én egy napig bírtam. Hányingerem volt egész nap a sok tojástól.
Bár a legjobb az lenne, ha sportolnál/tornáznál.
Élelmi szakon hülyeségeket tanítanak. Sok évtizedes b@romság, hogy a zsírfogyasztástól híznak el az emberek.
Csak ezen az oldalon gyűjtsd össze mennyi válaszoló fogyott le emelt zsírfogyasztással, több kalóriabevitellel és ch csökkentéssel.
Nem mindennek van értelme amit meg akarnak tanítani az embernek. Én is mehetnék a napokban vizsgázni táplálkozástudományból, és leírhatnám hogy a tejtermékek milyen jó hatásokkal bírnak.. ettől még nem lesz igaz.
A tojás diétának lenne értelme, ha nem divatfogyókúra lenne.
Meg kell enni a tojást zöldségekkel. Mekkora ötlet, ha mindenki így enne akkor nem lenne elhízott ember Magyarországon. Hajrá.
De nehogy elkezdd pirítóssal vagy tejjel enni, vagy napi 6 tojást megenni mint összes kaja.. mert az elég beteges lenne.
Káros, nem káros, hülyeség.. irgumburgum
Hűha :)
Az embereknek olykor fontos, hogy rövid idő alatt fogyjanak le, itt akár figyelembe vehetjük a bikini szezont is.
Vagy bármi mást.
Ilyenkor persze nem elégszünk meg az életmód váltással.
Mert az egy hosszú folyamat. (Még ha maradandó is)
Ilyenkor jönnek ezek a *divatdiéták, és mi egy más.
Én kipróbáltam a tojás diétát.
5,2kg-t adtam le, de persze folyamatos mozgás mellett. :)
Én most 6 tojással és paradicsommal, újhagymával indítom a mai diétámat. Mangalica zsíron.
Ez belefér a tojásdiétába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!