Unalmamban eszem, SEGÍTSÉG?
Figyelt kérdés
Halálra unom magam. Ilyenkor ételhez nyúlok:( Most is ennék valamit. Valaki még ilyen problémával? Hogy álljátok meg hogy ne?2013. máj. 24. 18:08
1/21 anonim válasza:
Írhatsz üzit.. szerintem hasonló cipőben járok én is :/
2/21 anonim válasza:
Ez már nálam is kezd megjelenni.
3/21 anonim válasza:
próbálj inkább inni! mondjuk limcsit kevés cukorral:) vagy csak sima vizet.
4/21 lexéta válasza:
Én is így vagyok ezzel. Próbáld magad lefoglalni valami mással. Mozdulj ki. Inkább igyál, csak ne ilyen cukros löttyöket.
5/21 anonim válasza:
Pont ma ettem unalmamban két szem trüffelt és ideges vagyok ,mert eddig lement 13 kiló.Úgy kötöm le magam, hogy festek olvasok és biciklizek, de most sajnos nem jött össze...
7/21 anonim válasza:
vagy egyél meg egy almát,vagy valami gyümölcsöt...
8/21 anonim válasza:
Ne ülj otthon egyedül találkozz valakivel, akár innen ismerj meg valakit akinél ugyanez a helyzet.
9/21 A kérdező kommentje:
hamarosan két nyelvtanfolyamra is fogok járni plusz egy hét múlva költözöm a fővárosba, remélem ezek lekötnek. Meg hogy addig nem hízom szét magam. Az a baj maradt még egy kis névnapi Toffifee a szekrényben.. :S
2013. máj. 24. 19:51
10/21 anonim válasza:
én is igy voltam moss fogat vagy vegyél ilyen elkészített salátát a boltba de öntet nélkül saláta paradicsom répa ilyesmi van benne és azt rágcsáld.. nekem ez bevált pedig nagyon édesszájú vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!