Mit tornázzak itthon?
a kajálást már egy előző kérdésben leírtátok, most arra vagyok kíváncsi, hogy itthon mit mozogjak?
tudom, van kismillió videó, de melyiket csináljam, ami tuti használ? 10-15kg fogyáshoz...
Nem tudom, hogy kérdezőnek milyen fokú szívbetegsége van, de bizony egy szívbetegnek, főleg jelentős túlsúllyal az egy órás gyaloglás is megeröltető lehet.
Először az étkezéseden változtass, a fogyásban annak van a legnagyobb szerepe. A mozgást pedig nagyon lassan növeld, figyeld, hogy reagál rá a szervezeted. Ahogy a kilók mennek le, egyre többet tudsz majd mozogni.
lyukas szívvel születtem (tudom, mindenki, de ennek össze kéne húzódnia, na, nálam 1,5 éves koromra sikerült...), és ha megerőltetem magam, szúr, szét is válhat...
az a baj, hogy azon már nem tudok, annyit eszem, mint egy kiscsibe, és nem megy lefelé... ezért kéne valami itthoni videó, ami nem annyira kardió, de mégis lehet vele fogyni...
most letöltöttem norbi kickbox edzését, de reméltem, kapok még ötleteket, hogy mit lehetne csinálnom!
Akár konkrétan (sőt az lenne a legjobb), hogy X Y DDD című videóját csináljam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!