Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tornázzak itthon?

Mit tornázzak itthon?

Figyelt kérdés

a kajálást már egy előző kérdésben leírtátok, most arra vagyok kíváncsi, hogy itthon mit mozogjak?

tudom, van kismillió videó, de melyiket csináljam, ami tuti használ? 10-15kg fogyáshoz...

2013. máj. 23. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Insanity, kezdetben jó lesz, 60 napig biztos elég, utána írj hogy mi lett.
2013. máj. 23. 15:55
 2/12 A kérdező kommentje:
azt próbáltam, a fit test 2. percénél hörögve vettem a levegőt és majdnem elájultam... :(
2013. máj. 23. 16:00
 3/12 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta hogy könnyű lesz.

De ha ennyire nagyon nehéz akkor előtte 1 hónapig sétálj mindennap minimum egy órát kezdetben lassaban aztán egyre gyorsabban ahogy csak birod, de séta legyen szóval futni ne kezdj el és csak a sebesség növekedése miatt ne kezdj el lihegni, ha kezdetben alapból lihegsz lassú tempónál is az belefér később elmúlik.

És utána megint meglehet próbálni a fit testet, ami szintén lehet nehéz, és az elején az edzések is azok lesznek, de csinálni kell ha picit több pihivel akkor is.

2013. máj. 23. 16:04
 4/12 Andizsuzsi ***** válasza:

Pl: http://www.youtube.com/watch?v=nIo01PX_pAQ

Vannak hosszabb és rövidebb verziók is, otthon csinálhatod, ha nem akarsz kimozdulni. Kezdő mozgásnak szerintem jó lesz.

2013. máj. 23. 16:11
 5/12 A kérdező kommentje:
szívbeteg vagyok, így nem a tunyaság miatt, hanem a szívem miatt nem tudom csinálni...
2013. máj. 23. 16:24
 6/12 Andizsuzsi ***** válasza:
A nem akarsz kimozdulnit nem a tunyaságra értettem, hanem ha nem akarsz/tudsz jó levegőn gyalogolni.
2013. máj. 23. 16:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Andizsuzsi bocsi, nem neked szántam a választ, a videót köszi :)
2013. máj. 23. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Nos rendben, ezt nem irtad az kérdésedben hogy a túlsúlyoságodon kivül vagy abból fakadóan esetleg más betegséged is lenne, ez esetben orvos tanácsát kérd ki. A séta szerintem ígyis úgyis menni fog ahogy leirtam és az is nagyon sokat tud számitani, a megfelelő étrenddel.
2013. máj. 23. 19:23
 9/12 A kérdező kommentje:
gyalog járok a munkahelyemre, az napi 3km (odavissza)... :( nagyon el vagyok keseredve :(
2013. máj. 23. 20:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Egybe kéne minimum 5km-t sétálni. Kezdetben ez kb 1 óra 10 perc kb. az nem megerőltető, aztán fokozatosan lejjebb kell vinni az időt vagy picit a távot növelni. Alapból a zsírból fogyás 40 perc után indul meg 1.5 km séta pedig 15 perc kb.
2013. máj. 23. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!