Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » TaplalkozasHarcmuves, vagy...

TaplalkozasHarcmuves, vagy bárki más, aki egy bizonyos véleményen van és azalapján étkezik! Leírnád, hogy szerintem milyen egy megfelelő napi étrend?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Életmódot szeretnék váltani (már alig eszek cukros ill. fehérlisztes ételeket). Egészséges szeretnék lenni és fogyásra is szükségem van.

Tehát:

Reggeli

Tízórai

Ebéd

Uzsonna

Vacsora

Ha nem eszel napi ötször, akkor is írd le kérlek. Nekem mondjuk muszáj ötször ennem, mert az iskolában nem bírom máshogy agyilag.

Köszönöm! :)

2013. máj. 22. 17:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
27%

Hát nem 'egészséges'.. tömény keményítő, más úgy nemigen van benne. Egy kis lektint azért biztos tartalmaz. Legalább jobbára gluténmentes. Bár ez nem 100%.

Szegény zab, mennyit ettem reggeli előadások KÖZEPÉN.. régi kék idők. Fölösleges, tehát tényleg nem sok köze van az egészséghez :D

--

Én azért pontoztam fel mert miattam pontozták le. És tudom hogy milyen érzés amikor mindenki lepontozza az ember. Nem vidám :(

[link]

2013. máj. 22. 22:03
 12/12 anonim ***** válasza:

"Tápi" :D Ezen jót nevettem.

Nekem ilyesmi az étrendem:

Reggeli: Omlett 2 tojásból, néha szalonna, sajt hozzá /házi/, zöldségek, Kávé feketén

Ebéd: Valamilyen hús 1/3-nyi körettel (rizs vagy krumpli), 2/3-nyi zöldséggel

Uzsonna: Valamilyen gyümölcs, általában 1-2 banán, mellé alma

Vacsora: Tonhal/olajos hal zöldséggel

2013. máj. 23. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!