Jó ez egy, , diétás" reggelinek?
tojásrántottát készítettem a következőképpen:
vaj, 2tojás, felvágott hagymaszár és (felvágott) szalámi--ezeket mind egybe elkészítettem.
Meg még ettem hozzá egy kevés kiflit, hogy ne legyen gond az emésztéssel. Egyébként ha ezt reggelizem(7kor) akkor kibirom vele egészen délig(vagy még tovább) és nem vagyok annyira éhes :)
Nos mit szoltok? Jó diétás reggelinek? Vagy tik hogyan csinálnátok másképp? Az nem gond ha minden reggel tojást eszem??
Köszönöm :)
Igen, ez a kiflis elképzelés eléggé morb.
Amúgy egészen tökéletesen jó lenne. Próbáld be egyszer kifli nélkül, s majd láss csodát, szépen megemészted. Egész éjjel gyűlt az epéd, úgy szétcsapod a zsírokat reggel hogy az nem igaz :)
Én egyik napról a másikra elhagytam a kenyeret, abszolút semmi gondom nincs azóta a zöldség-rántotta kombóval... Pedig évtizedekig kenyérrel ettem a rántottát (kevéssel, mert közel sem annyira szerettem a kenyeret, mintn a rántottát és a zöldséget). Tudom, nem mindenki ilyen, de talán érdemes lenne megpróbálnod kifli nélkül.
Én hagymát s néha mást is teszek a tojásba, de mivel így még egy zsíros rántottát kapok, nekem se megy magában, eszem is hozzá nyers zöldségeket, uborkát, cukkinit, retket, csírákat :) Nagyon látványosan tud kinézni a tányérom :)
Az nem gond, ha minden reggel tojást eszel. Én szinte minden reggel tojást eszem, valamint délben és sokszor este is, a tojás igen jó étel, különösen, ha házi. Én csak házit eszem.
A kiflinek semmi köze az emésztésedhez.
Én sült baconszalonnás rántottát szoktam reggelizni salátával vagy csemi ubival. (Természetesen kenyér nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!