Diétázó feleségek, barátnők! A párotok hogy áll az egészséges/diétás étrendhez? Segít vagy inkább nehezíti? Ki dönt nálatok arról, hogy mi legyen a kaja?
Párom mondta, hogy részt venne benne, de én kértem, hogy ne. Én neki ugyanúgy csinálok laktatóbb kajákat, sőt süteményeket is sütök. Meg tudom állni, ha akarom. :)
Magamnak meg összeütök egy salátát...
egyszerre kezdtük 4 éve az életmódváltást. én azóta edző lettem, nekem mindig formában kell lennem. és ő is lefogyott 10 kiló zsírt, és istenien néz ki, sportol ő is.
így nálunk nincs gond a kajával, esetleges elgyengüléskor tartom benne a lelket.
Irigylem azokat akik a párjuknak finomakat főznek ők meg kibírják h csak egy salit esznek! Én egyszerűen sose bírom ki :(
A párom imádja a "rossz" kajákat, tészták, pizza, sültkrumpli, nagyon édesszájú is...
Nálunk én döntök, mert én főzök :)
Bár a páromnak nincs rá szüksége, mert nem tud elhízni, és sokat sportol. Ő pont olyasmi mint a te párod, ráadásul tovább rontja a helyzetet h zöldséget, gyümölcsöt utálja.
Én mégis rábeszéltem nagy nehezen, h ezentúl egészségesen étkezzünk. Attól függ csak hogyan adod elő a dolgot. Ha csak fogyókúra miatt diétázol, azt ő nem fogja fontosnak találni, de egy teljes életmódváltásra jobban rá lehet venni vkit. Sok sport, és h ő is akarjon egészségeseket enni. Aztán lassan lehet átszokni. Egyre kevesebb köret, krumpli, tészta, egyre több saláta...
A páromnak az volt a legnehezebb beadni, h akkor most vacsira csak salátát csinálok, úgyh ez van ezt, kell szeretni. De megmondtam h főzzön magának mást ha akar. Kis duzzogás azt elmúlik. Mindenevő végülis ő is. Ennyit igazán megtehet magáért meg értem. Persze azért próbálok a kedvében járni, de általában az a felosztás, h csak hétvégén csinálok neki laktató kajákat.
Pizza evés helyett menjetek el futni... (de tényleg) arra persze figyelj h neki más illetve más mennyiségű kajákra is szüksége lesz. Meg aztán van egy csomó egészséges étel ami finom :) ki kell találni mi az amit mindketten szerettek.
És arra meg kérd meg, h a nassolást titokban csinálja :)
9-es (8-as vagyok)
Nálunk is csak azért eszi a hagyományos köreteket a Drága, mert ha nem enné, nagyon lefogyna. Rajta eleve nem volt akkora súlyfelesleg, ő már végzett a diétával, én még nem. :) Szerencsére csokit nem dugdos, nem szeretem ha van itthon édesség, könnyebb úgy becsületesen diétázni ha nincs az ember keze ügyében süti csoki ilyesmi. :)
Ma rakott cukkini lesz csirkemell filével, kis sovány tejföllel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!