A FLABéLOS-ról tudnátok véleményeket mondani? Mit tapasztaltatok? Hasznos?
Megcáfolom az első kommentet. Egy ideje már járok Flabélos-ra.
Rengeteget megtudtam, és pozitív véleménnyel vagyok róla.
Ide is leírnám...
Fogyásra is alkalmas, de inkább csak ÁTFORMÁL!
A zsírt izommá alakítja
Ezért van az, ha a tükörbe látod a változást, de pl. a mérleg nem mutat.
10. alkalom után cm-ben lehetett mérni a különbséget.
A narancsbőr eltűnéséről nem is beszélve.
Persze emellett az étrendre is figyelni kell, én pl. kevesebbet eszek, és rengeteget KELL innom.
Mert ha nem iszol mellette in. 1,5-2l vizet naponta, kevésbé hatékony.
Számomra hasznos. :)
Kedves 2. Kommentelő!
Ne haragudj de akkora butaságot írtál ami lehetetlen! A zsír semmi féle képen nem tud átalakulni izommá mert két egymástol eltérő szövet pont ahogy a fábol sem tudsz acélt csinálni igy a zsír sem lehet izom! És a változások amiket megfigyelsz magadon valószínüleg nem egy olyan dolog miatt van ami ráz:) aki fogyni szeretne az inkább egy normális étrendet kövessen nem olyat ami mondjuk a nők lapjában van hanem inkább egy olyat amit egy személyi edző álitott össze és emelett rendszeres sport, sok kardio edzés es garantált lesz a szuper alak :) a flabelos egyedül arra jó hogy valamiböl meggazdagodjanak körübelül annyi haszna van mint ami pénz energiát küldenek a tv-n keresztül az asztro valamien csatornákon tehát szó szerint semmi:) és a napi 2liter viz mindenkinek ajánlott:) nemtudom mennyibe kerül a flabelos de szerintem ha kiprobalod hogy 2-3 hónapig lemész egy normálisan felszerelt terembe és hozzá értő emberek segítségét kéred normális étrendel akkor sokkal elégedetebb leszel mintha 2 éven keresztül flabeloszoznál :)
Kedves elöttem kommentelő!
Ő úgy értette, hogy a zsír eltűnik róla, és a HARÁNTCSÍKOLT IZOMSZÖVETE a használatba vétel miatt megerősödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!