Tudtok olyan élelmiszert mondani, ami hosszú időre elveszi az étvágyat?
Szeretnék 5 kg-ot leadni, most vagyok 59-60 kg és 170 cm magas. Olyan ételekre lenne szükségem, amik órákra elveszik az étvágyat. Ma ezt nem sikerült összehoznom, ettem egy croissant-ot, natúr joghurtot, egy tányér brokkolis tésztát és egy müzli szeletet. Nektek mi vált be? Mert nagyon éhes vagyok, de ma már nem akarok enni.Holnapi napot okosabban akarom csinálni.
Gondoltam a banánra, mert az eltelít.Vettem abonettet, az jó? Köszi a válaszokat
Én a banántól csak éhes tudok lenni egy idő után, de nem vagyunk egyformák.
Valami rostban gazdag étellel kellene próbálkozni. A rostot ugye nem tudjuk megemészteni, de telít és mellesleg szükséges is :) Az olajos magokban speciel sok van, plusz zsír is, engem azok remekül laktatnak. Nyilván van bennük kalória jócskán, de arra is szükség van. Ásványi anyagokban is gazdagok :) Ha már az ember nem eszik sokat, egyen értékesebb cuccokat. Persze sok rost jóval kalóriaszegényebb ételekben is van, nekem most a szilva ugrik be, de rá kell keresni s megnézni, mi szimpatikus és hozzáférhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!