Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudtok olyan élelmiszert...

Tudtok olyan élelmiszert mondani, ami hosszú időre elveszi az étvágyat?

Figyelt kérdés

Szeretnék 5 kg-ot leadni, most vagyok 59-60 kg és 170 cm magas. Olyan ételekre lenne szükségem, amik órákra elveszik az étvágyat. Ma ezt nem sikerült összehoznom, ettem egy croissant-ot, natúr joghurtot, egy tányér brokkolis tésztát és egy müzli szeletet. Nektek mi vált be? Mert nagyon éhes vagyok, de ma már nem akarok enni.Holnapi napot okosabban akarom csinálni.

Gondoltam a banánra, mert az eltelít.Vettem abonettet, az jó? Köszi a válaszokat

2013. ápr. 26. 20:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Próbáld még ki a halat! Ruszli (ecetes hering), füstölt hering, melegen füstölt makréla (ha a környéketeken lehet kapni...). Ezek bár zsírosak valamennyire, nem kell félni tőlük, mert a halzsír jóféle zsír :))) Egy kis savanyúsággal vagy párolt/nyers zöldséggel nagyon finomak! Van a Vici füstölt vörshering filéje, hűtőpultban keresd, 500 Ft. Olajat leöntöd, leitatod róla és már eheted is. ISTENI finom és jó nagy adag, úgyhogy el is telít.

Ha meg kevésbé zsíros halat akarsz, vegyél szardíniát.

2013. ápr. 29. 11:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Állítólag ha a reggeli tojás mellé 1-2 szelet szalonnát kisütsz, az sokáig eltelít, mer' olyan tömény.
2013. ápr. 30. 16:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) A halat kipróbáltam, szardíniát vettem és tényleg jól laktam tőle hosszú időre.:)
2013. ápr. 30. 17:10
 14/14 anonim válasza:

Bármilyen romlott élelmiszer megfelel a célnak!

Esetedben viszont célravezetőbb lenne, ha kevesebbet pesvednél a TV és a PC előtt, többet mozognál esetleg sportolnál valamit

2013. máj. 1. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!