Tudnátok mondani olyan receptet amit sóskából lehet elkészíteni ebédre? (főzeléken kívül. Ami ugye tejjel készül és én nem szeretem a tejet meg fáj is tőle a hasam)
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 11:40
1/2 anonim válasza:
Mindenkinek fáj a hasa a tejtől, legfeljebb MÉG nem érzik.
Fokhagymával, vöröshagymával párold meg zsíron, kókuszzsíron sóval, borssal. Így már eleve finom és ehető húsokhoz, tojáshoz, halhoz vagy önmagában.
Vagy egyéb zöldségekkel együtt párolva.
Vagy párolva aztán lével felöntve, tojást beleütve tojáslevesnek.
Ötlet 2
Ötlet 3
Ebben tej helyett kókusztejszín van.
2/2 anonim válasza:
Ebédnek ugyan kissé gyönge, ha az ember éhes, de én a főtt sóskát almával (ha nem elég édes, plusz egy kis banánnal) szoktam elturmixolni, nagyon finom. Egy kis kókusztej (vagy akár kókuszreszelék) sem rontja el, de nekem anélkül is remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!