Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez, hogy lehetséges?

Ez, hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Decemberben még 54 kiló voltam elkezdtem fogyókúrázni .Először csak az adagok mennyiségét csökkentetettem aztán elkezdtem koplalni. Május elejére elértem a 43 kg.-ot aztán abba hagytam. 2 héten át elkezdtem tortát/sütit zabálni, nagyon féltem, hogy ma leszek vagy 49 kiló. Rááltam reggel a mérlegre erre ledöbbentem csak 44 kilót mutatott az meg simán lehet a kaja. A kérdésem az lenne, hogy lehet, hogy össze szedtem valami gyomor bajt ? (Nem fáj semmim) 13L(159-160cm)
2013. máj. 21. 13:40
 1/2 anonim válasza:

Az első és utolsó szabály soha de soha ne fogyókúrázz!

A fogyókúra egy idiótaság,csak szenvedni fog a szegény szervezeted,ami majd később visszacsap!Válasz valami hobbit magadnak menj el néha úszni,vagy futni,bármi,csak mozogj,és egyél változatosan! Chuck Norris

2013. máj. 21. 14:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

1. szabály: ne fogyókúrázz.

Ha mégis elkezded és mondjuk belehalsz, akkor tényleg az első és egyben utolsó szabály. Groteszk.

Nincs baja a gyomrodnak, senki sem hízik el 2 hét alatt. Lassan hízol el, a mindennapi kenyér és cukorevésől, nem kell hozzá torta/sütizaba.

Elárulok egy titkot. Egyszer erőszakolnak meg, utána az életben nem fogsz többé attól félni, hogy 49 kilós leszel. Miért? Pusztán mert rájössz hogy vannak dolgok amiktől tényleg érdemes tartani, félni és vannak dolgok amik csak apróságok, és méltatlanok olyan erős érzelmek kiváltására mint például a félelem. Tehát nem az a probléma, hogy össze-vissza ettél 2 hétig (minden 13 éves össze-vissza eszik Magyarországon, a szüleivel együtt) hanem hogy félsz. A kajáláson lehet változtatni, az irracionális félelmeinken már nehezebb.

2013. máj. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!