1 hét alatt 5 kiló? Fontos!
Ezen a héten nagyon elhagytam magam nagyon sok volt a stressz és egésznap csak feküdtem meg ettem .. Egyedül a balett órákra mentem el. Eddig minden nap sportoltam valamit, ha máskor nem volt rá időm hajnal 1kor kezdtem neki erősíteni. + nem ettem se kenyeret se cukrot se lisztes dolgokat, csak zöldség, gyümölcs, tojás, csirke, hal.Inni csak teát kávét és vizet ittam. De ezzel a héttel nagyon elrontottam felszedtem 5 kilót. Nagyon nehéz lesz leadni? Vagy van rá esély hogy olyan hirtelen le is megy amilyen hirtelen felszedtem?
Így tervezem a közeljövőben (és eddig is így csináltam)
Hétfő: balett előtt erősítek 1-1,5 órát(has,fenék,comb), aztán 1,5 óra balett aztán még elmegyek futni
Kedd: elmegyek futni és kb 3-5 körönként megállok erősíteni szintén hasra fenékre combra
Szerda: Iron-box edzés ez ilyen aerobic szerű nagyon nehéz erősítő gyakorlatokkal (ez után nem szoktam futni mert nagyon fárasztó)
Csütörtök: ugyan az mint a hétfői
Péntek: Cross edzés ez is aerobic és kemény erősítéssel , utána még 1,5 óra balett.
És ezek mellett visszatérnék a régi étkezésemhez. Mennyi idő alatt szabadulhatnék meg ezektől a fránya kilóktól?
18/L
Nincs heti 5 kiló hízás.
Bepuffasztott a kenyér vagy édesség amikkel elrontottad a hetet, mert nincs szokva ennyi szeméthez a szervezeted (szerencsére). Kb. ennyi idő alatt le is fog menni.
Tükörben is látsz változást?
Miért.. mert elsődleges igényszint a kajálás, másodlagos a szex, harmadlagosak már emelkedett dolgok, művészetek iránti igény.. a fenét, valójában a hedonizmus is ott van valahol az első kettő között.
És a péksütik finomak, szinte hasonlóan vágysz rájuk mint más a drogokra, és nincs is olyan óriási nagy különbség.
Vagy önuralmat gyakorolsz, kidobod stb. vagy elfogadod hogy olyan szinten vágysz rá, hogy többet ér mint az egészséged, kinézeted.
Mindkét út, döntés te vagy. Nincs mit szégyellni rajta.. ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!