Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kell fogynom? (KÉPEK)

Mennyit kell fogynom? (KÉPEK)

Figyelt kérdés
Szóval itt vagyok én, minden szögből. szerintetek hány kiló vagyok és mennyit kell fogynom? igy ki lehet menni a strandra?

2013. máj. 17. 10:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

több vagyok 60 kilónál.

amúgy már hónapok óta tornázom, sokat javult a kinézetem azóta.

a strandot azért kérdezem mert évek óta nem voltam már, félek hogy megbámulnak, kiröhögnek.

igaz, tavaly óta leadtam 18 kilót, de azóta is szégyenlem a testem.

ruhában sokat nőtt az önbizalmam, de az, hogy majdnem meztelenül legyek rengeteg ember előtt...hát nem is tudom.

2013. máj. 17. 11:24
 12/27 anonim ***** válasza:
Szerintem 68 kg. És egy pár kiló ledobásával boldogabb lennél, persze kell a sport is, meg tényleg nem mindegy, hogy miket eszel mellette.
2013. máj. 17. 12:02
 13/27 anonim ***** válasza:
Fogynod nem kell,viszont szerintem nem ártana sportolnod.
2013. máj. 17. 12:20
 14/27 anonim ***** válasza:
Fogyni nem kell! Sportolni kell, egészségesebben enni és nagyon sok vizet inni! Sajnos ezek a tanácsok saját magamnak is szólnak, de én már rajta vagyok az ügyön.. Csak elkezdeni nehéz, utána már rutinná válik.. Én pl nagyon sok új finom ízt megismertem, mióta neki álltam zöldségeket enni..:)
2013. máj. 17. 12:48
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Mikor lesz már vége ennek a hülye mániának, hogy a normális testalkatú lányok fogyni akarnak! Semmit nem kell fogynod Kedves Kérdező!!!
2013. máj. 17. 13:00
 16/27 anonim ***** válasza:
17%
Azért a semmit nem kell fogyni rész mellett ott van némi lógó zsír. Most akkor mi is van, Utolsó Válaszoló?
2013. máj. 17. 13:04
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
A 13:00-ás vagyok. Ennyi háj kell egy lányon.
2013. máj. 17. 13:06
 18/27 A kérdező kommentje:

nos, köszönöm a válaszokat.

látom megoszlanak. van aki szerint ez jó, van aki szerint nem.

ez teljesen természetes.

én azt gondolom, hogy tényleg még egy pár kilót kéne fogynom, mondjuk egy 3, 4-et.

és igen, mellette sok sport. evvel semmiképp nem hagyok fel a jövőben, mert tényleg szükséges a helyzetemben, illetve számos más pozitiv tulajdonságát is megtapsztaltam.

nem szeretnék amúgy egyáltalán a sovány kategória lenni, hanem olyan formás, egészséges kinézetű lány.

ja, jelenleg 67 kiló vagyok.

de szivesen várok még véleményeket.:)

2013. máj. 17. 13:41
 19/27 anonim ***** válasza:
19%
Kell. De a nőies háj ne az inzulinrezisztenciára utaljon vagy PCO-ra, mert az felettébb nem a termékenységre utal, és nem éppen vonzó. (Válaszolónak)
2013. máj. 17. 13:49
 20/27 anonim ***** válasza:
72%

Harcművészkém, mégis mikor tetted le a doktorit?

Tudtommal csak egy 19-20 éves paleo-hívő suhanc vagy konkrét tudás nélkül.

Ránézésre a kérdező teljesen rendben van.

Széles csípő, keskeny derék (=nőies formák), egy kis maradvány pocak (=ami a "PCOS-pocaktól" nagyon messze van).

67-nek pedig egyáltalán nem tűnik.

Persze nem tökéletes, látszólag nem túl izmos, a testzsírszázaléka inkább a normál tartomány felső határához lehet közelebb, s nem az alsóhoz.

A felesleg a testén egyáltalán nem tipikus (=betegségre utaló) módon oszlik el.

Persze a mozgás neki sem árt,

de ne rémisztgesd már feleslegesen!

2013. máj. 17. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!