Mennyit kell fogynom? (KÉPEK)
több vagyok 60 kilónál.
amúgy már hónapok óta tornázom, sokat javult a kinézetem azóta.
a strandot azért kérdezem mert évek óta nem voltam már, félek hogy megbámulnak, kiröhögnek.
igaz, tavaly óta leadtam 18 kilót, de azóta is szégyenlem a testem.
ruhában sokat nőtt az önbizalmam, de az, hogy majdnem meztelenül legyek rengeteg ember előtt...hát nem is tudom.
nos, köszönöm a válaszokat.
látom megoszlanak. van aki szerint ez jó, van aki szerint nem.
ez teljesen természetes.
én azt gondolom, hogy tényleg még egy pár kilót kéne fogynom, mondjuk egy 3, 4-et.
és igen, mellette sok sport. evvel semmiképp nem hagyok fel a jövőben, mert tényleg szükséges a helyzetemben, illetve számos más pozitiv tulajdonságát is megtapsztaltam.
nem szeretnék amúgy egyáltalán a sovány kategória lenni, hanem olyan formás, egészséges kinézetű lány.
ja, jelenleg 67 kiló vagyok.
de szivesen várok még véleményeket.:)
Harcművészkém, mégis mikor tetted le a doktorit?
Tudtommal csak egy 19-20 éves paleo-hívő suhanc vagy konkrét tudás nélkül.
Ránézésre a kérdező teljesen rendben van.
Széles csípő, keskeny derék (=nőies formák), egy kis maradvány pocak (=ami a "PCOS-pocaktól" nagyon messze van).
67-nek pedig egyáltalán nem tűnik.
Persze nem tökéletes, látszólag nem túl izmos, a testzsírszázaléka inkább a normál tartomány felső határához lehet közelebb, s nem az alsóhoz.
A felesleg a testén egyáltalán nem tipikus (=betegségre utaló) módon oszlik el.
Persze a mozgás neki sem árt,
de ne rémisztgesd már feleslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!