1 kg 1 centinek felel meg?
Sporttal.
Így lehet, hogy +5 kilód lesz, de mínusz 10 centid.
Az izom ugyanis súlyosabb, de kevesebb helyet foglal (kisebb a térfogata).
A "nem, nem"-et azért kaptad, mert nem lehet így megfeleltetni a kilókat a centiknek.
A diétás módszertől (sz.arból eszel keveset vagy ésszel, jóféle kosztból normálisan), és a sport intenzivitásától, na meg az egyéni adottságoktól is függ, hogy ki hogy fogy.
Nekem pl.: 3 kiló mínusz 7 centit jelentett a derekamon, de csak 1,5-et a csípőmön, s eközben természetesen a mellem se maradt ugyanannyi. Onnan rögtön 3-mat fogytam.
Neked se biztos, hogy megmarad a 90 centid!
Ilyet biztos, hogy sehol nem olvasol, hogy a centik egyet jelentenének a kilókkal.
Van akinek a kilók számítanak, és azt nézi, másnak a centik és akkor azt. Igen ritkán lehet esetleg ugyanaz, de szerintem ez ezerből egy. :D
Annyi mindentől függ...magasságtól milyen előéleted volt, életkortól....
Kezd el. Csalódni úgysem fogsz. :)
Vékony vagy és izmos. :D
Kkkor miből akarsz leadni?
Az a baj veletek lányokkal, hogy nincs helyes önképetek- tisztelet a kivételnek.
A média teljesen elveszi az eszeteket és önértékelési zavart okoz a gyengébb jelleműeknél.
Legalább azt tedd meg, hogy rákeresel egy netes test-magasság indexre és ellenőrizd már, hogy milyen testalkatú vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!