Ennyi idő alatt ez ideálisnak súlyvesztésnek felel meg?
Figyelt kérdés
Május végén kezdtem el, hogy csak nagyon kevés szénhidrátos ételt eszem. Reggeli általában 1 vagy fél teljes kiőrlésű vekni májkrémmel, vagy virslivel, ebéd az ami a családnak, de nem nokedli, meg csülök pörkölt, és este 6-7óra körül vacsora, általában ami ebéd volt, de kb. a fele. Édességet pl. torta, fánk, fagyi, tejcsoki, talán a másfél hó alatt nem is ettem. Nasizni nem nasizok.Azt még leirom, hogy 150cm a mélységem. Meg, hogy eddig csak ettem-ettem a fánkokat, sütiket, tejcsokikat, stb. Eldöntöttem, hogy lefogyok, ha a cigiről leszoktam 5 éve minden segítség nélkül, akkor ehhez is lesz akarat erőm.71,3kg-ról ma mértem 69kg.2012. júl. 13. 10:32
1/4 anonim válasza:
6 hét alatt nem éppen ideális a 2kg mínusz, 4-5-öt már ledobhattál volna, de nyilván a kajád nem túl optimális, meg nem írtad, mozogsz-e! Ettől függetlenül tovább fogyhatsz, ha ezeket betartod.
2/4 Székely Fia válasza:
a kajázáson tudsz még változtatni, eheted azt, amit a család, csak legyél egy kicsit válogatósabb, kevesebb szénhidrát. a testmozgás is jó lenne, persze, ha van rá időd. Ez nem pont ideális, de eddig bejött, ha folytatod, vagy még egy kicsit szigorítasz rajta, gyorsabban fogsz fogyni
3/4 A kérdező kommentje:
Én is kevésnek tartom ezt a kb.2kg fogyást.Mozgást azért nem írtam,mert fizikai munkát végzek, meg a család mellett a teendők kimerítenek.Szerintem ennél már több szénhidrátot nem tudok elvenni magamtól,mert azt olvastam,hogy a szervezetnek erre is szüksége van.Köszi a válaszokat.
2012. júl. 13. 17:58
4/4 anonim válasza:
A fizikai munka nem számít edzésnek, ha csak nem követ törsz, lapátolsz vagy aszfaltozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!