Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kollégiuban...

Szerintetek egy kollégiuban hogyan lehet fogyókúrázni?

Figyelt kérdés

Tudnátok valami ötleteket adni? Ugyebár itt azt kell enni amit kapunk...

A soprt még megoldható, esténként, vagy délutánonként futni szoktam.

Valamiért úgy érzem sosem fogok megszabadúlni a felesleges kilóktól :(

16/lány

2013. máj. 14. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

Amíg moslékot eszel (márpedig aligha tesznek eléd mást) addig valóban nem.

Most ha a "fogyókúra" kajálást jelent, neked viszont megvan határozva hogy mit tudsz enni, akkor mennyi értelme van a kérdésednek?

Vegyél káposztát és sonkát, ez már hús és zöldség - viszont pénzbe kerül.

2013. máj. 14. 14:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Most arra utalsz hogy kollégiumban egyáltalán nem lehet fogyókúrázni???
2013. máj. 14. 15:07
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Kollégiumban koplalni lehet. Ez nem sokban különbözik a fogyókúráktól. Ócska kaját eszel, abból is keveset. Nagyon megviseli a testet hosszú távon, de ha adott koszt van, akkor abból jót már nem lehet kihozni.

Leírom a problémát röviden: alacsony tápanyagtartalmú, hízásra hajlamosító kaja. Ebből akarsz még keveset is enni, hogy elkezdj fogyni? A baj, hogy eleve tápanyagszegény ételeket ehetsz menzán :S

2013. máj. 14. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Eleve tésztát kaptok tésztával, a maradék pedig burgonya. Heti 1x ha van hús, az már jó, de ahhoz is burgonya vagy tészta lesz a köret.

A túlélés a lényeg, nem a fogyás, hiába az új közétkeztetési törvény.

Kevesebbet eszel belőlük, de eleve nem sok az egész, szóval hanyagold a diétát, próbálj a lehető legtöbbet mozogni, azzal tudsz a legtöbbet tenni az ügyért.

2013. máj. 14. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Az ételből válogatni kell. Amikor kollégista voltam, akkor elég jó megoldásnak bizonyult, hogy a vega barátnőmmel elcseréltem a főzelékem húsra. Alapvetően persze a főzelék se rossz, de a hús jobb :)

Ha köretnek krumplit kaptok, azt hagyd ki, illetve ha ilyen grízes tészta és hasonlók vannak, azt is. A levesek általában viszonylag rendben vannak, a sok édes tészta a gond.

Amikor otthon vagy, mindig vigyél magaddal kaját a kollégiumba. A menüt tudod előre, szóval be tudod osztani, akkor edd meg, amikor olyan a kaja, hogy sehogy nem fogyókúrás.

De egyébként 16 évesen inkább az a megoldás, hogy többet és még többet mozogsz :)

2013. máj. 14. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Magyarul túl kell élni :D
2013. máj. 14. 16:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Itt konkrétan nálunk igazolás kell,ha tudod,hogy előre kihagyod a kajálást,különben számonkérik. (rohadjanak meg) Én is fogyózom,kolis is vagyok,de vannak már módszereim. Az adagjaimat vagy rásózom valakire,vagy ha belefér a normális étkezésbe (tehát valami zöldség,vagy főtt hús/hal,esetleg leves)azt megeszem. A többit meg saját pénzből állom,anyuék is tudják,hogy nem eszem az ottani kosztból,de sajnos nem lehet olyant,hogy nem vagyok menzás. Mondjuk,volt már olyan (nem koli,kéthetes tábor),mikor bekamuztam,hogy én cukorbeteg vagyok,ergo hagyjanak békén a tésztájukkal. Akkor külön kaját kaptam. Ezt koliban nem merem elsütni,lehet,hogy kéne róla igazolás.:D
2013. máj. 14. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Cukorbeteg, liszt-tejérzékeny.

Lehet ilyenekkel szórakozni, abszolút hasznos füllentés :D

2013. máj. 14. 21:31
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Akkor megpróbálok minnél többet mozogni.

Mondjuk itt is elég sokszor adnak tésztaféléket, mindennap húst és kétente halat is kapunk.

Vacsizni pedig nem szoktam. :)

2013. máj. 16. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyesek szerint a földi lét után egy jobb világ következik. Nemtom, a tésztás koli-kajánál igazából nem nehéz jobb kosztra kerülni. Sajna az étkezések minősége pedig elég nagy hatással van az egészségre (így a fogyásra is). Pedig a tészta árából már lehetne zöldségételeket is készíteni..
2013. máj. 16. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!