Szerintetek egy kollégiuban hogyan lehet fogyókúrázni?
Tudnátok valami ötleteket adni? Ugyebár itt azt kell enni amit kapunk...
A soprt még megoldható, esténként, vagy délutánonként futni szoktam.
Valamiért úgy érzem sosem fogok megszabadúlni a felesleges kilóktól :(
16/lány
Amíg moslékot eszel (márpedig aligha tesznek eléd mást) addig valóban nem.
Most ha a "fogyókúra" kajálást jelent, neked viszont megvan határozva hogy mit tudsz enni, akkor mennyi értelme van a kérdésednek?
Vegyél káposztát és sonkát, ez már hús és zöldség - viszont pénzbe kerül.
Kollégiumban koplalni lehet. Ez nem sokban különbözik a fogyókúráktól. Ócska kaját eszel, abból is keveset. Nagyon megviseli a testet hosszú távon, de ha adott koszt van, akkor abból jót már nem lehet kihozni.
Leírom a problémát röviden: alacsony tápanyagtartalmú, hízásra hajlamosító kaja. Ebből akarsz még keveset is enni, hogy elkezdj fogyni? A baj, hogy eleve tápanyagszegény ételeket ehetsz menzán :S
Eleve tésztát kaptok tésztával, a maradék pedig burgonya. Heti 1x ha van hús, az már jó, de ahhoz is burgonya vagy tészta lesz a köret.
A túlélés a lényeg, nem a fogyás, hiába az új közétkeztetési törvény.
Kevesebbet eszel belőlük, de eleve nem sok az egész, szóval hanyagold a diétát, próbálj a lehető legtöbbet mozogni, azzal tudsz a legtöbbet tenni az ügyért.
Az ételből válogatni kell. Amikor kollégista voltam, akkor elég jó megoldásnak bizonyult, hogy a vega barátnőmmel elcseréltem a főzelékem húsra. Alapvetően persze a főzelék se rossz, de a hús jobb :)
Ha köretnek krumplit kaptok, azt hagyd ki, illetve ha ilyen grízes tészta és hasonlók vannak, azt is. A levesek általában viszonylag rendben vannak, a sok édes tészta a gond.
Amikor otthon vagy, mindig vigyél magaddal kaját a kollégiumba. A menüt tudod előre, szóval be tudod osztani, akkor edd meg, amikor olyan a kaja, hogy sehogy nem fogyókúrás.
De egyébként 16 évesen inkább az a megoldás, hogy többet és még többet mozogsz :)
Cukorbeteg, liszt-tejérzékeny.
Lehet ilyenekkel szórakozni, abszolút hasznos füllentés :D
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Akkor megpróbálok minnél többet mozogni.
Mondjuk itt is elég sokszor adnak tésztaféléket, mindennap húst és kétente halat is kapunk.
Vacsizni pedig nem szoktam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!