Az elmúlt hetekben elkezdtem fogyókúrázni, "mellékhatásokat" vettem észre, többi lent?
Figyelt kérdés
pár nappal később arra lettem figyelmes hogy a hasam elkezdett fájni és hasmenésem lett.A fogyókúrát nagyon szigorúan betartottam,nem ettem egészsgégtelent stb,talán lehet hogy kicsit túl keveset ettem...De a szokott ilyen lenni fogyókúráknál?Mitől van ez a nagy hasmenés?2013. ápr. 20. 19:30
1/13 anonim válasza:
Mit ettél?
Amikor és nyers káposzta salátát ettem attól rettenetes hasfájást kaptam.
2/13 A kérdező kommentje:
Délutánként általában kiflit kefirrel meg felvágottal.Néha meg rántotthúst ebédre.És nagyábból csak egyszer étkeztem naponta kb délután tájba
2013. ápr. 20. 19:41
3/13 anonim válasza:
Az az egyszeri étkezés nagyon karcsú persze, hogy fáj a hasad.
4/13 anonim válasza:
napi 5x keveset enni! és nem fog fájni;)
5/13 anonim válasza:
amúgy melyik fogyókúra ez a marhaság, hogy napi 1x lehet enni?O_o
6/13 poiu válasza:
Érdekes módszer a kifli és a rántott hús :-). Min változtattál?
7/13 anonim válasza:
Most komolyan, az összes okos bácsi és néni azt javasolja, hogy tessék napi többször, keveset enni.
Amúgy a kefir meghajthatott, főleg, ha mást nem is igazán ettél mellé.
8/13 anonim válasza:
azért ez elég komoly,hogy itt a kérdés,de semmi konkrétum-részletes étrend,időzítés pl-és akkor barkóbázzuk ki.
kifli meg rántott hús:).
és a diéta akkor melyik dimenzióban történt?
9/13 anonim válasza:
mi nem részletes?xd napi 1x evett szerencsétlen:S
10/13 anonim válasza:
valóban...
benéztem.
akkor kérdező ha ilyen napi 1x evős dolgot akarsz,akkor nézz utána a harcosok étrendjének,a legging diet-nek,vagy a pwb advanced diet-nek.
de kalóriát,összetételt mindenhol kell számolni,uh a nélkül bele se kezdj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!